Toplumsal olarak çürüme denilen bir zaman dilimindeyiz maalesef küçüklükten itibaren başlayan ayrımcılıklar toplumsal olarak her konuda önce kadının suçlanması basit bir av misali görülmesi ailelerin kadınlara karsi evladını doğru egitememesi araplasma ile müslümanlığı karıştıran zihniyet yapısı yüzünden senelerdir ülkemizde korkunç olaylar yaşanıyor işin daha da vahim tarafı maalesef adalet artık sosyal medya ile sağlanıyor vah hâlimize ki vah...
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Cidden gündem çoğu ceza suçsuz olacak, çoğu gündem olmasına rağmen suçsuz kalıyor...
Hayatından memnun olan tek bir kişi görmedim. Herkesin ağzından yaşamı kötüleyen cümleler duyarsın ama bir kez de olduğu gibi kabul edeni veya öveni göremezsin 😄
Yani, içlerinde olanı dışa vurma şekilleri böyle bu insanların.
Sosyal medyada ki şu salah incel kadın düşmanı sayfalar, ailelerinin umursamazlığı, tvdeki abuk subuk diziler , cezaların kişiye göre olması baştan sona bir boşvermişlik var ülkede
Evet. Yanlış bilgimi bilmiyorum dünkü cinayeti yapıp intihar eden azerbaycanlı diye duydum. Demin biryerde de söyledim. Ülkeyi bu gezegeni Gotham City olarak görüyorum. Her an bir şey olabiliyor. Çevreyi az tutmak lazım birde