O şahıs zaten bir anda parladı çok göze batıyordu arkasında kim vs ve millet bunu anlamadı. Soruyirsan güzell kullandı şahıs. Bu sadece kisisel görüşdür.
Türkiyedeki malum siyasetçiler dürüstmü en basit sinan oğlan yumruk yediği küfür yediği partinin gtunun altına girdi. Dedikleri gibi şerefi yokmuş hakkaten
Ben illa CHP gelsin bizi chp yönetsin diye ölen biri değilim zaten o zihniyette biri değilim ama diğer tarafta ilahlaşmış koltuğundan kalkmayan biri var
Benim ne iş yaptığımı nickimden az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum ama yine de ben kendimi biraz açıklayım benim yaptığım işi şu an ki hükümet desteklemiyor ve Onlyfans dan vergi almak için kollarını sıvamış halde seçimi bekliyorlar birazcık mantığınız varsa lütfen düşünün nasıl bu hükümeti destekleyen biri olabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dinin sapmış olması.
Eğitim sisteminin bozuk olması.
Saygi ve sevgi kalmamış olması.
Kurallara uymamak.
Kuralların ve cezaların yetersiz olması.
Kutuplaşma düşmanlaşma herkesin kendi ideolojisini dikte etmesi kafasında olması.
Torpil katakulli hemşerimcilik olması.
Bunlar gerçekten sinanın sorunu mu😱. şu an tek derdi önüne ne yem atarlar
Sinan kim ya Oģan ise beni ilgilendirmiyor. Desteğini açıkladı ve ben ya konu ne alaka ve ben ne alak 👁👄👁
O şahıs zaten bir anda parladı çok göze batıyordu arkasında kim vs ve millet bunu anlamadı. Soruyirsan güzell kullandı şahıs. Bu sadece kisisel görüşdür.
Cehalet ve saygı duymamak. Eğer ki cehalet olmasaydı şu an ne sığınmacı sorunu nede deprem de siyaset hiç bir sorunumuz olmayacaktı
Kim saygı duymuyor özellikle hangi kesim iyi biliyoruz
@Sfdslaoeel hangi kesimi diye taraf tutmaya gerek yok iki kesim de saygısız ve yobaz.. ülkemizin gerçeği
Tek sorun milletin bir olmaması
Eğer millet bir olmaz ise hiçbir sorun çözülmez
Cehalettir sorun, bu konuda yukselirsek hepsi cozulur zaten
Dürüst insanlar yetiştirilirse tüm sorunlar çözülür
Türkiyedeki malum siyasetçiler dürüstmü en basit sinan oğlan yumruk yediği küfür yediği partinin gtunun altına girdi. Dedikleri gibi şerefi yokmuş hakkaten
CHP ye gitseydi dürüst biri mi olacaktı?
Ben sağ sol ve ya siyaset karıştırmadan sorunu en temelden çözmek için düşüncelerimi söyledim Sinan a konu ne ara geldi onu anlamadım
Ben illa CHP gelsin bizi chp yönetsin diye ölen biri değilim zaten o zihniyette biri değilim ama diğer tarafta ilahlaşmış koltuğundan kalkmayan biri var
Siyaset yapan ve dürüst ahlaklı bir seferde beni indirmeden şu koltuktan kalıyım diyen bir siyasetçi gördünüz mü?
Nerden biliyorsun belki var? S
Türkiye tarihinde böyle biri var da ben mi gözden kaçırdım acaba? Lütfen ismini verin de biraz araştırma yapıp genel kültürümü genişleteyim
Ya yürüyün gidin yine alttan gizli tayyipçilik
Benim ne iş yaptığımı nickimden az çok tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum ama yine de ben kendimi biraz açıklayım benim yaptığım işi şu an ki hükümet desteklemiyor ve Onlyfans dan vergi almak için kollarını sıvamış halde seçimi bekliyorlar birazcık mantığınız varsa lütfen düşünün nasıl bu hükümeti destekleyen biri olabilirim?
Bu ların hepsi başlıca sorunlar zaten
Laf olsun adam oldu başıma sinan oğlan
@Sfdslaoeel oğan şaşırttı beklemiyordum
Demesi kolay yapması zor
5 hepsi
Akp ye oy verenler
Mülteciler