Yaptıklarından dolayı neden İsrail'i suçluyorsunuz ki? Kuduz bir köpek tarafından ısırıldığınız zaman kimi suçlarsınız? Köpeği mi sahibini mi? Kuşkusuz sahibini... Bu yüzden bütün suç Amerika'nın... İsrail gibi bir ülkeyi desteklediği için.
ROBERT DE NIRO
sık sık önümüze çıkan Coca Cola reklamları dikkatimi çekti. Şaşırdım, hayret ettim. Coca Cola nasıl olmuştu da buralara kadar gelmişti. Çünkü burası belki de dünyada ABD'den en çok nefret eden insanların yaşadığı bölgeydi.
Müslümanlar olarak aslında hepimiz büyük bir çelişki ile karşı karşıyaydık. Dünyada bize en çok düşmanlık edenlerin ürettiklerini en çok tüketenlerin başında geliyorduk.
Hem "Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail" diye sloganlar atarken hem de bu ülkelerin ekonomilerine hiç de azımsanmayacak derecede katkı sağlıyorduk.
😊
ROBERT DE NIRO
sık sık önümüze çıkan Coca Cola reklamları dikkatimi çekti. Şaşırdım, hayret ettim. Coca Cola nasıl olmuştu da buralara kadar gelmişti. Çünkü burası belki de dünyada ABD'den en çok nefret eden insanların yaşadığı bölgeydi.
Müslümanlar olarak aslında hepimiz büyük bir çelişki ile karşı karşıyaydık. Dünyada bize en çok düşmanlık edenlerin ürettiklerini en çok tüketenlerin başında geliyorduk.
Hem "Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail" diye sloganlar atarken hem de bu ülkelerin ekonomilerine hiç de azımsanmayacak derecede katkı sağlıyorduk.
😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Telefonun Amerikan malı mı? Çöllerde yaşa o zaman sünnettir, ne diye medeni bir yerde yaşıyorsun dön çölüne mis gibi işte. İsrail ve Amerikan mallarını boykot et, misvak sana yeter ne diye diş fırçası, diş macunu, diş ipi, ağız gargarası vs. kullanıyorsun? Tıp ile ilaç ile aşı ile ne işin var? Deve sidiğini iç otur iyileşmeyi bekle. Çok bilmiş seni.
telefonum , ne Amerika nede İsrail malı , yerli malı yurdun malı diye bir söz vardır , sidik içme işlemi , yurdu olanlara kalsın kardeşim selâmetle😊
Sen utanmadan telefon üretebildiğimizi mi zannediyorsun? Yazık kafana, üzerinde Vestel yazınca işlemci, ram, anakart, gorillaglass ekran vs. nereden geliyor sanıyordun? Onları da yerli ürettiklerini falan mı gerçekten? Şansa yaşıyorsunuz bu hayatı, bilgisayarların üzerinde de plastik kutusunu Arçelik üretir üzerine basar markasının adını, işlemcisi İntel, Anakartı Gigabyte, Ram Kingston, Ekran Kartı Asus ama sen onu da yerli zannedersin şimdi. Sizin gibi saf insanlar kolay kandırılır, deve sidiğinin şifa olduğunu zanneden tiplerisiniz en neticede. Ben inanmıyorum falan deme, peygamberin inanıp tavsiye etmiş sahih hadisler aracılığı ile, inanmak zorundasın, kayadan deve çıktığına, ay ve denizin yarıldığına, katır ile göğe yükselindiğine vs. inanmak zorundasın, tek kişinin 100km civarı boyutunda gemi yapıp 40 sene milyonlarca tür canlı ile denizlere açıldığına hatta balığın midesinde bilmem kaç gün havasız, aç, susuz yaşanabildiğine inanmaya mecbursun. Çocuk kitaplarında olmayacak bu şeylere inanmakla mükellefsin. Sana da selametle.
Ne kadar canım insanlarsınız gerçekten madem öyle ilaçları boykot edin telefonları boykot edin interneti boykot edin tutturmuş herkes kola kola diye sanki İsrail’in tek kolası varmış gibi
Boş ver
boşvermekle olmuyor 😊