Arkadaşlar üniversite 2. sınıfım bu sene ilk defa okula gideceğiz ve yurtta kalmayı düşünüyorum bu sebeple en merak ettiğim şey de yurtta kıl tüy işlerinizi nasıl hallediyorsunuz (yani aklınıza ne gelirse bütün vücut için) banyolar buna uygun mu? Çünkü benim bu işlerim genelde çok uzun sürüyor ve daha geniş bi alanda yapiyorum bacaklar falan olsun. Yoksa daha kolay bir çözüm bulabiliyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafa dengi bi arkadaşın illaki olur onunla birbirinize yardım edersiniz hepsi kötü olacak değil
Yook olay o değil ya ben hepsini kendim yapıyorum zaten yanlış anlıyorsunuz sorduğum kısım ortam yani müsait oluyor mu fırsat oluyor mu yoksa ben annemin yanında üstümü bile değişemem ne yardım alması :D
Ben de öyleyim evde banyo dışında hiçbir yerde soyunup giyinemem bile tuhafıma gider o zaman şöyle söyleyeyim sonuçta orası yurt ortamı hem onlar da kız bi şekilde alışmalısın oranın şartlarına birde oda kaç kişilik ona göre değişir arkadaşların odada yokken gelir yaparsın 5 dakka
Yurt ortamları Dallas gibi kizlar erkeklerden beter bence apartta kal.
Dallas gibi derken nasıl yani korktum Şu an biraz bu ne demek
Rahat yerler değiller her türlü kız oluyor lezbiyen kaşar vs.
Bunu çok kişiden duydum bi tırstım sonra gittim bir sürü yurt videoları vs izledim YouTube da hiç de öyle ortamlar görünmüyor ama ta gelir beni bulur valla ben bunu bir düşüneyim
Yurduna bağlı bizim odalar 8 kisiydi banyolar kabin şekilde koridorda ortaktı ve hiç rahat değildi.
Eyvaahhh eee nasıl hallediyordunuzz
Bacak koltukaltı kol falan odada ağdayla veya makineyle yapıyodum ben özel bölgeyi falan da banyoda jilet veya tüy dökücüyle
Tamamdir çookk teşekkürler cevap içinn
Yaparsin sikinti olmaz
Domalıp birbirinizin kıllarını kesersiniz
Siz öyle yaptınız sanırım denerizz bakalim
Yok ben lazer yaptırdıydım 😂
Ya onu da çok kötülüyorlar yine sonuç alinamiyormus 5-6 aya kadar yeniden çıkıyormuş vs sen erkek olarak nasıl sonuç aldin
Ben seansa gitmedim makineyi aldım evde kendim yaptım çok işe yaradı tavsiye ederim. Philips marka. Senin çok mu çıkıyor
Benim sadece kollarımda çıkıyor rahatsız edici derecede onun dışındakileri epilasyon hallediyor ama kollara sürekli ağda makine vs hassaslaştiriyor ya
Makineye ne kadar ödediniz ve hani kullanınca bitiyor mu işi nasıl bir şey tam olarak
Sınırsız atış olarak aldım. 4 bin civarıydı sanırım. Önce kesiyorum sonra kendim yapıyorum
En rahatı ağdacıya gitmen
Ağdacıya gidersin
Evet sanırım öyle yapmak zorunda kalacağım ama ondan da cok çekiniyorum hiç yaptırmadım
Neden çekiniyorsun? Çıplaklıktan mı?
Aynen ayıp günah vs kafasinda değilim de bir çekingenlik var küçüklükten beri bilmiyorum neyse bakalım
Sende olan onda da olacak, vücudunu puanlamayacak :)
Lazerleyim bye
Şanslııı.. onu da düşünüyorum bakalım bye
evet uygun