19 yaşında kasap olduğu öğrenilen Enes adın da maganda 19 yaşındaki kız arkadaşı ve kızın diğer 18 yaşında kız arkadaşının başını kesip Tarihi surlar dan aşağı attı ülke nereye gidiyor toplu cinayetler ile?
Ya ben neye kızıyorum biliyor musunuz? Böyle psikopat insanların bir şey yapmalarını beklemelerine kızıyorum. Ya adamın bir sürü sabıkası var ama devlet illa bir şey yapsın da içeri atim diye bekliyor? Abi bu ülkenin yönetim şekli şaka mı? Eğer o psikopat intihar etmeseydi hapis cezası ile kurtulacaktı? Bu nasıl bir ülke ya? Bu insanlara neden idam gelmiyor? Bu pi¢ iyi ki intihar edip kendi cezasını kendisi vermiş ama kurtulacağını sanmış. Bide çizimlerini gördüm bu çocuk satanist miş. Zaten çok belli müslüman olan merhameti olan kimse yapmaz. Merhameti olmayan da Müslümanım demesin! Zaten ülkenin yarısından çoğu satanist? Müslümanım diye gezmesinler ortalıkta. Ben bide şey düşünüyorum bu çocuğu cinler ele geçirmiş yani bir müslüman olarak uyuşturucu denen zıkkımın böyle bir şey yaptıracağını düşünmüyorum. Tamam yapmasına sebep olabilir ama bu iş çok farklı insanda merhamet olmaz mı? Midesi bulanmaz mı? bunu ancak bir cin yapabilir o çocuğun içine de girmişler suratından belliydi ben baktığım zaman korktum zaten... Bide çizdiği resimler falan tam şeytanın yapacağı işler... Ha bide İsrail'den daha iğrenç ve kötü bir ülke varsa oda Türkiyedir. Bu haberleri yurt dışında birisi görse Türkiyeyi haritadan silmek ister? Bu nasıl yönetim şeklidir ya devlet ne b0ka yarıyor? gerçekten artık psikolojim bozuldu. Ağlamak istiyorum olmuyor, tepki göstermek istiyorum olmuyor çünkü neden alıştık böyle olaylara ama görünce insanın ister istemez midesi bulanıyor psikolojisi bozuluyor. Artık kıyamet mi kopacak ne olacaksa olsun gerçekten ben böyle iğrenç bir dünyada yaşamak istemiyorum. Kendi kanımızdan olmayan insanların çektiği acılar bile diğer milyonlarca insanı etkiliyorken bu hayatta nasıl yaşayabiliriz? İntihar edip kendimi o pislikle bir tutmak istemiyorum. Zorla bu hayatta kalmaya çalışıyoruz... İsrail bile bizden bin kat daha merhametli bak bunu söylemek hoşuma gitmiyor ama doğru olan budur. İsrailden daha pis bir ülke varsa oda TÜRKİYE.
Tek çare susturucu silah ile birçok suçtan arananlara kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak. (Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 ölü insan) Böylece ülkemizde vahşet oranlarında azalma olabilir