Topraklarıni savunmayıp terkeden bir toplum yok olmaya mahkumdur 😡😡😡
Bu kadar insan düşmana yürüse , düşman denize dökülür, bir zamanlar Paşamızın İzmir'de yaptığı gibi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Topraklarıni savunmayıp terkeden bir toplum yok olmaya mahkumdur 😡😡😡
Bu kadar insan düşmana yürüse , düşman denize dökülür, bir zamanlar Paşamızın İzmir'de yaptığı gibi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Tarihte doğru hatırlıyor ise Lord Kinros şöyle demiş ", Yüzyıllar bir kez bir devlet adamı yetiştirir Atatürk Türkler de doğmuş "diye. Kazandığı savaşlar , ilke ve devrimleri ile ülkenin sağlam tapusunu lozanla kazanmış. Şimdi bakıldığında yurtta barış cihanda barış sözü ne kadar önemli. Çünkü hiçbir devletin sınırlarına ve iç işlerine karışmadan dış politika izlemis. Savaşta kazandığı topraklar yanında yaptığı devrimler , köylünün eğitiminden her kesime dokunması. Vatan topraklarının nasıl kazanıldığı Çanakkale ve diğer yerlerde.
Cevap
9Cevap
Turkiyenin başına bela amerika bop projesini uyguluyor. Bop eş baskanini iktidardan konulmasını sürece bu ülkenin başı belada olur
Düşman karadan gelip savaşmıyor ki uçaklarla füze atıp gidiyor. Devletin de karşı koyacak gücü yoksa insanların canını kurtarmak için orayı terk etmesi gayet doğal bi durum. Herşeyi kendi içindeki imkanlarla değerlendirmek gerekir.
Düşmanları karadan ilerliyor, Tanklar girdi,
Detayı bilmiyorum tankların girdiğine de emin değilim ama dediğin gibi olsa bile bi ülkenin ilk olarak askeriyesi düşmana müdahale eder. Askerî gücü zayıf olan bi ülkedeki halk ne ile karşılık versin. Ya herkesi silahlandırcaklar düşmana karşı ülkenizi koruyun diye ya da canınızı kurtarın diyecekler. Ayrıca şimdiki silah teknolojisi ile 1900 lü yıllardaki teknoloji aynı, değil. Adam bi bomba atıyor kaç m2 lik alan yok oluyor.
Çanakkaleli olarak, bizim buradaki savaşlar da silah cephane olmadan askerlerimiz savaştı,
Hatta Paşamızın bir emri vardır, silah ve cephane çok az olduğu için ve gelecek takviye zamanında yetişemiyeceği için askerlerine şu emri verdi, ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum,
İşte biz böyle bir neslin torunuyuz, silahımız olmasa da siper ederiz bedenimizi biz bu topraklara,
Mesele düşmanın gücü değildir asıl mesale korksanda , silahın olmasa da, toprağını bırakmamaktır düşmana
Gazze'de ki insanlar öyle yapıyor. Her ülkenin insanı farklı demek ki.
Aynen gazelilere helal olsun
Gaze değil Gazze;)
Senin o güzel memelerin için Amerika ile bile savaşır Turk gençleri 😂😂
Allah'ım bile diyememiş fotoğrafa yazı yazan. Yaşamadan yargılamamak lazım. Şu da bir gerçek ki bir gün herkes ölecek ama biraz erken ama biraz geç yalvarmaya değecek bir şey yok o pamuk herkese girecek
Bu millet savasmayi bilio mu ki
İşte orta doğu milleti bu
Türkiyeye gelirler üzülme
Gunaydın prenses
Hi Tuna 1 petrol kulesi 🤣
tamam petrol kulesi olma , doğalgaz kuyusu ol 🤣
Beyler Pazar günü uluslararası Kleopatra Boks Şampiyonası düzenliyorum, orada savaşın 🤣
Aç kal
Evet o ben değilim,
Ben Mars kraliçesi 1. Kleo 🤣
Anlaşıldı tuna1 tamam 🤣
Bunlar bu kadar işte
Bize neyse.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?