Muhalefete terörist diyor halkına terörist diyor seçim günü için SS İslam ile batının mücadelesidir bu diyor şimdi anlayamadığım şeyler var hani dünya devi idik hani dünya reisi idi ne mücadelesi bu onu geçtim ülke içerisinde sınırlar dahilinde Batı'nın gücü burada geçiyor ise zaten beceriksiz bir hükümettir bu geri dönüyorum terörist diyorlar ama terörist dedikleri herkes dışarıda buda hükümetin beceriksizliğini gösterir bunları görüpte neden bunlara oy verenler var neler ters gidiyor bu durumda yanlış olanlar nedir?
Ben bir konuyu anlamıyorum bana anlatır mısınız RTE bir çok kişiye terörist diyor ama onlar hala dışarıda neden?
Rte den büyük terörist mi var çözüm sürecinde sınırlardan pkklı teröristleri davulla zurnayla sokup askerlerimizi yuhlattırdı süreç sonrasında bir sürü şehit verdik, fetönün en büyük dostuydu darbemsi ne olduğunu bilmediğimiz bir gecede 250 tane insanın ölmesine sebep oldu sözde darbeciler hâlâ kendi kadrosunda cirit atıyor bakanlık bile yapıyor ama askeri okulda okuyan suçsuz çocuklar okullarından oldu hatta içeri atıldıi, ergenekon balyoz adı altında Ülkeye hizmet etmiş generalleri içeri attı adamlar iftiralardan dolayı intihar etti kimisi kanserden içeride çürüdü, Ülkenin kara kutusu olan kozmik odayı açtı bütün belgeler dışarı sızdı kaç tane istihbaratçımız öldürüldü daha neler yazarım neler ama reis her seçimde bir gemi bir araba yapıp bunları unutturuyor insanlarımızda unutkan tabi neyse iha siha devam
sırf kendi ceplerini doldurmak için yapay enflasyon ile tlnin değerini mahvetti yazık yazık ülkeye verdiği zararları herkes unutuyor çok geç oldu ama artık hiçbir şey düzelmeyecek ihayla sihayla kendinizi avutmaya devam edin akp tayfa bir sürü mağdurun eli yakanızda
daha dün akp imralının en büyük dostuyken hdpden oy isterken kankaydılar hdp seçmenide onlara oy veriyordu şimdi hdpli seçmen chpye oy atacak diye hdpli seçmen terörist chp de terör destekçisi oldu
Muhalefete terörist demiyor. O, CHP'yi ele geçirmiş olan PKK sevicilerin kara propagandası. İktidarın husumeti PKK ile FETÖ ile, terörist derken onları kastediyor, bunlar durduk yere ortaya atılıyor kodumun malları bize terörist dedi bize de terörist de. boş ver olun gdin çekilin aradan, yok mk. Sanırsın PKK'nın fetonun fedaisi bunlar.
FETÖyle çatışmadan sonra AKP'de fetöcü mü kaldı. Herkes tarafını seçti. Kimi AKP'de kaldı, kimi fetonun yanında saf tuttu. Ne tesadüftür ki bazılarının tam AKP FETÖ ayrışmasından sonra AKP'ye muhalif olacağı tuttu. Deva partisi gelecek partisi gibi. Onların vekil adayları, hatta CHP'nin biraz da bizzat aday gösterdiği-2010 2013 arası akpsinin parlayan yıldızları.
Aman ne komik 🤣🤣bana diyene bak, sorduğu soru detaylar ve bana verdiği cevap kafadan beyin fışkırıyor ha sus da ziyan olmasın emi evladım canım benım aslanım koçum ciğerim., ü kala yiğidim Sen bu soruyu sorabildin mi ki 🤣🤣ne dediğini, yazdığını anladın, anlatabildin mı aslanım. Ne dediğini bilmeyen bana laf anlatmaya kalkıyor şebeğe bak😃😃büyü de gel cocuğum