Güncellemeler
1 yıl
Bana ırkçı diyenler bi etrafınıza bakın kendi halkınız 17k. maasla kira ödemeye çalışıyor. Birazda onlara mı acısanız
Güncellemeler
1 yıl
Harbiden siz akıllanmazsınız... Tek tek cevap yazmak istemiyorum
Lübnan’ın ulusal havayolu şirketi Middle East Airlines’ın Beyrut-İstanbul biletleri tükendi. İstanbul’a gelen Lübnanlılar ‘bir an önce evlerine dönmeyi umduklarını’ söyledi. İsrail’in gece (1 Ekim) kara harekatı başlattığı lübnan da göç dalgası başladı.
İsrail’in beyrut ’a yönelik saldırılarının ardından ülkesinden kaçan yüzlerce Lübnanlının Türkiye ’ye gelmeye başladığı belirtildi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
...
https://youtu.be/3xCgsiCJl9Q?feature=sharedBu ülkenin mayası göçle yoğuruldu... göçmen düşmanı ırkçılardan utanıyorum
Tamam abla ırkçıyım ben
O zaman lğtfen varlığını hatırlatma!..
Bir ırkçı ile aynı ortamı paylaşmak bile utanç verici bir durum
Ben kendi halkına üzülmeyen aynı ortamı soluyorum yeterli
Kendi halkım da zaten göçmen... hepimiz göçmeniz; anne tarafım Kırımlı baba tarafım Çerkez...
Gelenler de yarın bir gün sen gibi ben gibi Türk olacak...
Bu ülke öteden beri her zaman göç aldı ve almaya da devam edecek.
Aramızda göçmen kökenli değilim diyenlerimiz varsa ya rumdur ya da Ermeni.
Devletimizin kurucusu yav Atatürk ve ailesi de savaş kaçkını olarak bu topraklara sığınmışlardı.
Benim de bir tarafım Boşnak diğer tarafım Bulgaristan göçmeni. Şimdi kalkıp da bizimkilerin gelmesi tamam ama başkası gelemez diyecek kadar haysiyetsizlik edemem...
Ayrıca göçmenler ve mültecilere karşı bazılarının dışlayıcı tutumundan utanmamak elde değil... depremde tesadüfen kurtarılan ve hiç yardım istemeyen ailenin "yardım için bağırmadık çünkü suriyeli olduğumuz için kurtaran olmaz diye düşümdük" demesine sebep olacak kadar insanlıktan çıkmış tipler bu ülkeyi temsil edemez...
Ayrıca asgari ücretle yaşama zorluğu ile bombalanan bir yerde yaşama zorluğunu yan yana koymuş olman ayıp olmanın da ötesinde bir şey.
Gerçekten Allah bazılarına insanlığı dağıtırken cimri davranmış.
okudukça tiksintim artıyor bu ırkçılardan
Gelenleri ırçılık yapma diyen avellerin evine soksunlar
Hepsi soruda toplanmış bazılarını görmemek için sildim cevap vermeye değmez
kimse kimsenin evinde yaşamıyor... herkes kendi emeğiyle kazandığı parayla yaşıyor
tatlım cocukları kendi ülkesinde ekmek yesin. Er veya geç hepsnin anasını zikeceğiz
Gerçi ziktik de gurur yok gitmiyorlar
Ülke iyice yol geçen hanına döndü başımızdaki ve onlara oy veren hainler yüzünden. Bari alacaksın sadece kadın ve çocukları al.
Kira fiyatları 100k olunca ayıkırlar
Gebersinler ak köpekler
Soruya yaptıkları yorumlardan sonra harbi gebersinler
Usandık artık bu hayvan sürüsünden
Bu ülke öteden beri her zaman göç aldı ve almaya da devam edecek.
Aramızda göçmen kökenli değilim diyenlerimiz varsa ya rumdur ya da Ermeni.
Devletimizin kurucusu yav Atatürk ve ailesi de savaş kaçkını olarak bu topraklara sığınmışlardı.
Benim de bir tarafım Boşnak diğer tarafım Bulgaristan göçmeni. Şimdi kalkıp da bizimkilerin gelmesi tamam ama başkası gelemez diyecek kadar haysiyetsizlik edemem...
Ayrıca göçmenler ve mültecilere karşı bazılarının dışlayıcı tutumundan utanmamak elde değil... depremde tesadüfen kurtarılan ve hiç yardım istemeyen ailenin "yardım için bağırmadık çünkü suriyeli olduğumuz için kurtaran olmaz diye düşümdük" demesine sebep olacak kadar insanlıktan çıkmış tipler bu ülkeyi temsil edemez...
Ayrıca asgari ücretle yaşama zorluğu ile bombalanan bir yerde yaşama zorluğunu yan yana koymuş olman ayıp olmanın da ötesinde bir şey.
Gerçekten Allah bazılarına insanlığı dağıtırken cimri davranmış.
Gel De cevap ver şimdi buna 🤣
gel de cavp ver evet insanlığın yetiyorsa... aklın da insanlığın da yetmez ama sen istersen gel de cevap ver buyur
hazırız gelsinler. Irkçı mısın?
Özür dilerim ırkçı olduğum için
Çok kötüsün gerçekten 🤢🤮
Püü Allah beni ıslah beni ıslah etsin gidip bi köşede utanıcm
rezil karı
Gerçek mi bu kafami koparticam
Gerçek resmi haber
Kafanı koparma boş ver
Tövbe yarabbim savaşın S sini duyan bizim ulkeye kaçıyor
Gelende değil alanda suç
Offff o da doğru arap seviciler
Hazırız