Evet dünya bu katil mahluklardan kurtulmalı
Hayır oradaki Filistinliler zarar görebilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kahrolsun İsrail yazıp oraya Türk bayrağı koymanın anlamı nedir? Tüm İslam dünyası susuyorken neden bizim sesimiz çıkıyor? Yarın olası bir savaşta bütün göç dalgası yine Türkiye’ye gelecek. Sonra ayıkla pirincin taşını, bu kadar mülteci ayaklanması olsa baş belaları.
Bizim dışımızdaki çoğu sözde İslam ülkesi onların köpeği ve ele geçirilmiş.
İran’a Amerika girecek sanırım, İsrail savaşı tetikliyor bölgeye Amerika girecek barış adı altında.
bence amerika yenilecek çin bölgeye geliyor yavaştan
Atamaz atsa bile bu sadece israili filistini değil bombanın verimine göre tüm ortadoğu, orta asyanın bir kısmı, afrikanın kuzeyi ve ortasının bir kısmı, türkiye, arabistan azerbaycan gibi bölgelere radyasyonun ulaşması olası atmosfere yükselen toz ve yangından çıkan kurum (bir çeşit gaz) ortadoğuda kısa veya orta süreli bir nükleer kışı tetiklemesi bile olası dediğim gibi her şey bombanın verimine bağlı 1 kiloton (100000 kilo tnt ye eşit) pek bir şey yapmaz ama 1 megatonluk (100000000 kilo tntye eşit) yanı 1 megaton bombanın gücünü şöyle düşünün yarışmaya atılan little boy un verimi 17 kiloton nagazaki ye atılan atom bombası 21 kiloton gücün deydi
Aynen aynen o kadar da kolaydı zaten şu an atom bombası atmak :D Ciddi mi sordun bu soruyu
Birgün inşallah olmaz ama gökyüzünde parlayan yüksek bir ışık bulutu görürsen secdeye yat acısız ölmeyi dile
Cevap
8Cevap
atamaz
Yanlışlıkla ankete oy verdim, İran’dan böyle bir şey beklemek gerçekçi değil, muhtemelen de yapamazlar
Bir ülkenin diğerine atom bombası atması bütün dünya çapında yaşanacak nükleer felaketi tetikler
kimsenin kimseyle kavga ettiği yok havlayan israil saldıran israil. bombasını yer susar.
Kim takar anlaşmayı biri sataşırsa ülkene yok olmayı göze almış demektir
Onlar bşr irletğne pek zarar vermezler iki tarafta müslümanları sevmrzlet, danışıklı dövüş yapıyorlar, maksat İsrail’in hayalini gerçekleştirmek
Sonra hep birlikte yanalım
ilk yiyen kaybeder diye düşünüyorum ama zaten öyle bir şey oldu mu ikincisini yememek için atmaya cesaret edemezler.
israil yanarsa emin ol dünya bir anda sessizliğe bürünür herkes kendi işine bakar. Hatta insanlar ülkelerinde yahudi avı başlatırlar bunlardan kurtulmak için.
Atmış zaten sen geç kaldın. 1
İran kendi gøtü kurtarsın önce csfs
Sen atom bombasını çata pat mermi mi sanıyorsun?
Sana atak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?