Gizli Üye(30-35)1 yılİsrail askerleri iğrençler. Ben bir Türk kızı olarak, bebek öldüren İsrail askerlerinden iğreniyor ve tiksiniyorum. Böyle yapmak yerine, yerli savunma sanayimizi geliştiren kadınlar olabiliriz. Savunma sanayisinde çalışan kadın mühendisler de var. Vatanımızın topraklarına göz dikenleri baştan çıkarmak yerine, onların başlarını kesmemiz lazım.
410 Yorumla- 1 yıl
Tabikide haklısın ben zaten dasşuk geçmek için yazdım ya millet ciddiye almış ben ona gülüyorum aq😂Dedim. biraz daşşuk geçim canım sıkılıyor bide ben İsrail'i ciddiye almıyorum iğrenç pis yaratıklar aq o bebeklere çocuklara anne babalara yazım günah degilmidir ya onlar bana dokunmasın diye kafama sıkarım mk onun yerine onların beynini dağıtmak için savaşirim diye düşünüyorum ama panik atak hastası olduğum için hiçbir şey yapamam galiba...
Cevap sahibi1 yılVatan sevgisiyle her şeyi yaparsın. Eğer bir İsrail askeri, ülkeme savaşmaya gelirse ona ağır işkenceler yaparım. İlk önce onun ellerini ve ayaklarını bağlarım. Sonra onun bütün el ve ayak tırnaklarını kerpetenle sökerim. Sonra onun kol ve bacak derilerini diri diri yüzüp tuza batırırım. Sonra onun bütün azı dişlerini canlı canlı sökerim. Ona zorla kaynar su içiririm. Ona elektroşok veririm. Onun başından aşağı kaynar su dökerim. Gözlerine biber gazı sıkarım. Ona zorla dışkı yediririm. Karnına, ateşte kızdırılmış iğneyle "İsrail bir teröristtir" yazarım. Vatanımın topraklarına göz diken bebek k**atillerine karşı türlü işkence yöntemlerim var. Vatanımızdan bir karış toprak vermeyiz biz, ülkem için sonuna kadar savaşırım. 🇹🇷🇹🇷
- 1 yıl
Bunları yapmaya miden kaldırır mı?
- 1 yıl
Ben hiçbir insana zarar veremiyorum böyle bir insanım işte nasıl onlar küçücük bebeklere zarar veriyolar aw
- 1 yıl
Bide bunları yapacağın zaman kalmaz büyük ihtimal... Silahı dayayınca korkudan bişey yapamazsin taciz ediyolar
Cevap sahibi1 yılİnsanda vicdan olmayınca hiçbir şeye acımaz. Ben, karıncalara basmamak için ayaklarımın uçlarında yürümüş birisiyim. Eğer herhangi bir İsrail askeri, yanıma yaklaşırsa, ilk hamle olarak onun gözlerine biber gazı sıkmak yeterli olacaktır. O, gözlerinin acısıyla uğraşırken ben, onun ellerini ters bir şekilde bağlayıp onu etkisiz hale getiririm. Normalde vicdanlı ve merhametli birisiyimdir ama vatanımın topraklarına göz diken ve bebek k**atilliği yapan hiç kimseye acımam ben.
- 1 yıl
Helal olsun🥰Benimde böyle konuşmama bakma sinirlenince gözüm döner yani sevdiklerime dokunursalar sever
- 1 yıl
sever
- 1 yıl
Hay aq s*kerim dicektm
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
1 yılBebeğiyle istiklal yolunda şehadete giden şerife bacınn kemikleri sızlıyor. Kendinize gelin. Ülkene saldırana vatanına göz dikeni namusuna bakanı tırnaklarımızla ö. l. dürürüz. Bunun şakası bile yapılmaz. Neslinizi unutmayın. Kendinize gelin. Atalarımız namusumuzu korumak için göğüslerini bize siper ederken onların torunları olarak bu cümleler bize hiç yakışmaz.
41 Yorumla- 1 yıl
Ya daşşuk geçtim aq can sıkıntısından ne ciddiye. Aldınız lan bunu yapacabileğimi mi düşündün beyin yoksulları toplandı yorumlarda aq🥰O iğrenç vücutlarına dokunacak kadar s@lak miyim ben ya kendi kafama sıkarım daha iyi aq? Ne yaşiyon sen bacımsu? Dalga da geçemiyoruz ya bu İsrail köpekleri ile böyle dalga geçmiceksek napacaz aq onları ciddiye alan Türk milleti olamaz bırakın daşşum geçin o s@laklar ile ya ellerinde silah olmasa g0t korkusundan kaçarlar aq
Erkekler hallederler size yetişemeden bizim topraklara girmeden sınır dışında zaten millet ekonomiden bunalmış kaç yılın birikimi var israil bence hiç gelmesin gelirse büyük patlar millet
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
1 yılBizim Türk askerlerimiz orta doğu askerlerine benzemez :)
12 Yorumla- 1 yıl
Ne yani onlara mı versinler diyosun. Ben manitamdan başkasına vermem cıs
- 1 yıl
Basitçe şöyle diyelim İsrail askerleri kara savaşlarında ne kadar vasat olduğunu Gazze de gördük. Kendileri çuvalladıkları için Amerika ve Nato ülkelerinden bolca özel birlikler ve paralı askerler getirildi. Pkk gibi terör örgütleri de getirildi. Karadan savaşta kötü gittikleri için sadece havadan uçakla bombalamayla üstünlük kurabiliyorlar. Yani uçaklar olmadan doğrudan kara operasyonunda daha Hamas'a diş geçiremeyen bir ülke, yıllardır aktif olarak çatışan nato yarışmalarında farkla birinci olan Türk askerlerine karşı zerre şansı yoktur.
Oldu canım başka derdin. Biz onlarla ilgileniriz. Siz önce bizi mutlu edin elin pis israillisini değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılgerek yok tsk dümdüz eder o filsitine saldırmaya benzemez baslarına gelcegi bilirler
11 Yorumla
1 yılSenin baştan çıkarmana gerek kalmaz. Her savaşta her ülkenin yaptığı gibi bu savaşta ds kadınlar bir şekilde öldürülür merak etme
018 Yorumla- 1 yıl
Sen düşman askerlerin kadınları dümdüz öldürdüğünü mü zannediyorsun…
- 1 yıl
:((( seni daha fazla üzmek istemiyorum
- 1 yıl
Yani burada böyle çirkin şeyler yazmak istemiyorum ama bizim ülkemiz için en güzel örneği eğer kara fatmanın hikayesi yazarsan daha net anlaşılır. Veya savaşlarda kadınlar gibi küçük bir google araştırması yaparsan da dediğim sonuçlara ulaşırsın
- 1 yıl
Ya psikolojim. bozuldu bunlar napmis böyle🙀Yatağa bağlayıp tecavüz eden varmış ya şaka mı bu haberler? Ne yani savaş çıkarsa bize tecavüz mu edecekler? Lan öldürsünler daha iyi pislik vücutlarına dokunmak istemiyorum şimdi savaştan daha çok korkmaya başladım. ben savaş çıkarsa evden cikmayiz diyordum🥺Yada askerlerimiz savaşır diyordum ama taciz falan görünce şok oldum? Neden taciz ediyorlar öldürmek yerine? Taciz etmelerine öldürnelerinden daha kötü ya🙁Düşünsene o pislikten hamile kalıyorsun ALLAH KORUSUN korktum ya
- 1 yıl
Her savaş ülkeleri zamanda geriye götürür maalesef. Yani bunu yapmalarındaki motivasyon da seni düşman toprağındaki bir çöp, böcek gibi görmeleri. Eğer böyle görmeselerdi bir insanı öldürmek çok zor olurdu
- 1 yıl
Özür dilerim her şey için :((((
- 1 yıl
Kara fatmayı okuduysan elinde düşman askerinin kellesiyle atamın yanına gitmiş en son biz de öyle yapıcaz olmadı krndndndndndndkd
- 1 yıl
Ay oku oku pek bilinmez ama çok garip bir hikayedir o. İşim garibi de kadın olduğı için ona gazi maaşı bağlanmaması, kitap yazmaso ama satamaması ve yoksulluk içinde ölmesi ve bizim Kurtuluş Savaşında kadın kahramanımız olmasına rağmen bir heykelinin hatta bir mezarının bile olmaması
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsiz edep nedir bilmiyorsunuz
ayrıca öyle yaparak kazanmış olmazsınız01 Yorumla Öyle bişey olursa sen ortalıkta dolanma onların vicdanı yok harcarlar seni hatça
03 Yorumla
1 yılSende kapağı İsrail'e atmaya çalışıyorsun sanki gibidhdhhdh
02 Yorumla- 1 yıl
Kadınları da savaşıyor dikkat et bizim erkekler yoldan çıkıp savaşı İsrail kazanmasın, Türk erkeği malum
Gizli Üye(25-29)1 yılembesil embesil çözümler üretmek yerine silahımı alır Nezahat Onbaşı gibi savaşmaya giderim desenize, savaşı düşünürken bile vücudumu nasıl sergilerim kafasına giriyorsunuz
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPardon ben biraz sinir yaptım sen öyle diyince kusura bakma
- 1 yıl
Valla daşşuk geçiyom iğrenç erkek onlar ya bikere yaptığı şeyleri düşününce bile sinir boğuyor beni aq bebekleri insanları öldürüyorlae böyle bir insana değil vermek göz göze gelmekten tiksinirim aq can sıkıntısından daşşuk geçtim sadece ama insanlar çok sinirli ve ciddiler mk bunu yapacağımı bile düsünmüşler
Cevap sahibi1 yılkusura bakma, daşşuklarını yerim
Cevap sahibi1 yıldişişliğişiliğini yiyim ksdfsk
Cevap sahibi1 yılO zamam ben gidiyorke
Gizli Üye(25-29)1 yılBaştan çıkarın da övünsünler sonra Türklerin bile elde edemedikleri o güzellikleri biz elde ettik diye
01 YorumlaSavaşta adam onada bakar ya tutup yapar senin aşık etmenle mi uğraşacak :))
00 Yorumla
1 yılEn iyisini yaparsınız bence 😅
12 Yorumla- 1 yıl
O sizin önünüzdekileri yerim ben oooyyyhhh 🤭
- Gündem konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılBunu başarabilirsin Merve
12 Yorumla- 1 yıl
🙏🏼
Gerek yok bacım biz en önden gideriz 😊
14 YorumlaColuga cocuga tecavuz ediyorlar sen bastan cikarma derdindesin
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSaçma sapan konuşma, biz Türk erkekleri onları da senide mikeriz.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNene hatunlardan bu şuursuzlara geldik. Turk hatunu aleme ibrettir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKızlar çok watty okuyoruz azaltmak gerek
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirlikte baştan cikartakk
1 yılTebrikler güzel strateji, bende denemek ister misin
03 Yorumla- 1 yıl
Gay misin?
- 1 yıl
Bende denemek istermisin yazısını bende denemek isterim diye okudum benim hatam kb
1 yılBiz askeriz bu kadar korkmuyoruz siz şimdiden savaşı başlattınz
010 Yorumla- 1 yıl
Bak bende şu an gorevdeyim turkiyede bile değilim o isler öyle olmuyo eyvallah düşüncelisin ama hersey çok farklı buralarda yaşamayan bilemez onun için kafana takma böyle şeyleri keyfine bak
- 1 yıl
Amin Allah razı olsun aynen katılıyorum sana :)
- 1 yıl
Kendi ırkından milletinden varken elin gavurun gerek yok takma bunları Merve sen sevgilinle takılmaya bak
- 1 yıl
Rica ederim Allah razı olsun:)
1 yılçoğu gay onların yalnız
10 YorumlaE yani, bir halta yarayın boş boş durmayın
10 Yorumla
1 yılOnun yerine bizim yorgunluğumuzu alın daha iyi değil mi 😂
00 YorumlaÇok rezilce bir düşünce
12 YorumlaBu yaşta bu zeka
13 YorumlaYahudi p1clerine bunu demen hoş degil
01 Yorumla- Gündem konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılİsral'in ordusu kadın ama :D
01 Yorumla
1 yılTürk kızları mi yapacak onu 😉
08 Yorumla- 1 yıl
Çok duyduk bunları reklamlarrr
- 1 yıl
Yav he he klasik türk kızı ego tavan tipi yer
- 1 yıl
Anal ne alaka ya bakirelerin çoğu yapıyor zaten bunu olay bu mu
- 1 yıl
İstersen grup yap bu seni özel ve güzel yapmaz tipin yoksa
Gündem konusunda 340 cevap paylaştı. Senin ben kafana sokayım
011 YorumlaGündem konusunda 390 cevap paylaştı. İsrail cesaret edemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıliarailin dini seyleri cok kati.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİsrailli kızları bi görün derim hepsi müthiş : )
013 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz bizi mutlu edin İsraili süzgeçe çeviririz ;)
Cevap sahibi1 yılOh ne güzel işte. Ben genel olarak kadınlarımız bizi savaşta mutlu etsin silahsız öldürürüz düşmanları merak etme : )
Cevap sahibi1 yılİyi yapıyorsunuz ama sürekli analdan yapmayın anüsün aşırı esner
Cevap sahibi1 yılNereye boşalıyor
Cevap sahibi1 yılAğzına boşaltsana
Cevap sahibi1 yılÖzelden yaz buraaı uygun değil
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun şakası yapılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKızlarımıza ne demek istiyorsun ml misin
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yılKomik mi ya öküzü
04 Yorumla- 1 yıl
Hesabını sil boş birisin
- 1 yıl
😅😅ben engel atım da ne bol yersen ye
Mal mısın
03 Yorumla- 1 yıl
Daşşuk geçiyorum heralde knk? İsrail erkeklerini verceek kadar midesiz miyiz aq insan sevmediğine verir mi? Ben manitamdan başkasına vermem mk o beni korur zaten baksınlar işlerine manitamdan önemlisi ALLAH korur İsrail erkekleri gitsin İsrailli götü b0k dolu kızları s*ksinnnnnn
Kanka sen bimde satilanlara donmussun
01 Yorumla
1 yılMerve özele bakar mısın
00 Yorumla
1 yılAh kuzum ah
00 YorumlaÇok iyi çözüm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYapar mısınız bu iyiliği gerçekten de
019 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet aynı gün 20 kişi sırayla giriyor
Cevap sahibi1 yılErkekler savaşmakla meşgul düşman sızmış bir açık bulup ve evde seni yakaliyorlar
Cevap sahibi1 yılYok tabii sünnetsiz saplar bi de
Cevap sahibi1 yılHamile kesin kalırsın o kadar giriş olcak zaten ama kimden olduğu bile belirsiz bi de peş peşe bir sürü sünnetsiz sap
Cevap sahibi1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılProfili açayım ordan.,...
Cevap sahibi1 yılburada yasaklı kelimeler var profili açayım ordan devam anladın miiii
1 yılMeraklı yemeye
016 Yorumla- 1 yıl
Yetmiyor belli ki
- 1 yıl
Ordu gelirse her yerden yersin
- 1 yıl
İstiyorsun
- 1 yıl
Önden niye vermiyorsun
- 1 yıl
Kaç kişi ile oldun
- 1 yıl