Bana kalırsa savaştan tamamen uzak durmalıyız. İran sınırı sığınmacı istilasına karşı korunmalı ekstradan. Türkiyeden İrana bir saldırı yapılması da engellenmeli
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arap çöllerinde ölmemeli , Azerbaycan'a birlikte 40 milyon Türkün yaşadığı Güney Azerbaycanı özgürleştirmeli ve İran'daki olası kürdüstanın kurulmasına engellemeliyiz.
Azerbaycan da büyük Azerbaycan istemiyor. Belki yeni bir devlet kurulabilir.
İstiyor, istemez olur mu? ama gücü yetmiyor. Fırsat kolluyor..
İstemiyor çünkü aynı dili konuşsalar da yüzyıldan fazladır ayrı yaşadılar. Kendini aliyevin yerine koy. Azerbaycanın nüfusu 10 milyon, İranda 30 Milyon türk var. Birleşme olursa iktidarını koruması zor.
Oradakiler , İlham Aliyevi kabul edecek mecbur. Yoksa pers diktatörlüğünde, yaşayamazlar.. kaldı ki İlham Aliyevi seviyorlar
Seviyorlar mı bilmiyorum ama ben de büyük Azerbaycan olsun isterim. Her şey Aliyeve kalmış. Onun için büyük bir tehlike. Bir de Azerbaycan halkı bölgedeki en seküler halk. İran Türkleri ne kadar seküler onu da bilmiyorum
İran Türkleri, dinden tamamen kopmuş. Çok iyi anlaşırlar. Asıl araplaşanlar, biziz. Dincisi Arapça, laikçisi solcu veya pkkalı. Türkiye nüfusunun, %10 nü ancak Türkçü. Asıl geleceği kötü olan biziz. Azerbaycan, bizden iyi durumda. 30 milyon Türkçü Türklerle, inanın içinden geçip güçlü devlet olurlar. Asıl Türkiye için, endişelenmek lazım.
Ben Türk halkının büyük çoğunluğunun apolitik olduğunu düşünüyorum. Güçlünün yanında olmayı tercih ediyorlar. Solcu dediğimiz kitle inan %1 var ya da yok. Dem olayı farklı bir konu. Radikal İslam da düşünüldüğü kadar çok değil. Milliyetçilerin sorunu kitle partisi olamamaları. Mesela zafer partisi sadece siyaseti takip edenlerden oy aldı. MHP bana göre artık milliyetçi bir parti değil. İyi parti ölmek üzere olan bir parti. Zafer partisi %10u kendi etrafında toplarsa rüzgar değişebilir. Dediğim gibi apolitik kitle güçlü olanı tercih etmek istiyor. Milliyetçiler tek bir yerde toplanmalı. Akp Erdoğan sonrası bir günde dağılır. Chp eski oy seviyesine döner. Önümüzdeki genel seçim Türkiye çok değişecek. Vatanperverler umarım iktidarda söz sahibi olur. Ne idüğü belirsiz milyonlarca insanı bu topraklara alanlar hesap vermeli
Oturup savaşı izlemeliyiz. Türkiye'yi savaşın içine çekmeye çalışıyorlar ve böylece savaş tazminatı olarak bizden toprak isteyecekler.
Şu an topraktan daha çok askere ve silaha ihtiyaçları var. Ukraynaya destek batıyı baya zayıflattı
İran’ın İsrail’e savaş açacağını sanmıyorum ancak hem Türkiye hem de İran istese de istemese de kendini savaşın içinde bulacak. Bu kaçınılmaz.
İran bu sefer saldıracak bence. Netanyahu da iktidarda kalmak için savaş ilan edebilir. Türkiyenin savaşa girmesi için bir neden yok. İnönü dönemi gibi istersek sadece izleyerek atlatırız bu süreci
Sen izlemek istesen de izlettirmeyecekler. Zorla savaşın içine dahil edecekler.
bencede hepsinin canı cehenneme bize bir şey olmasın yeter ki
İran'dan bişey olmaz İran fitnedir Şiilik üzerine kuruldu İran sevmiyorum
Ne ülkeler bize dokunmak istedi ama dokunamadı. Kolay değil savaş çıkartmak. Savaş değin şey, maddi manevi tüm gücünü eritip bitirir. Hem halkını hem ekonomini mahveder.
Hepsinin canı cehenneme bize bi şey olmasın