Tüm dünyaya açık ve net mesaj verdi.
Dedem bile İsrail telefonları nasıl patlatti diye soruyor 😂 telefonu artık balkona koymaya başladı
Tüm dünyaya açık ve net mesaj verdi.
Dedem bile İsrail telefonları nasıl patlatti diye soruyor 😂 telefonu artık balkona koymaya başladı
İsrail'in işi gücü kalmadı dedeniz ile mi uğraşacak, Cem Yılmaz'ın Muhittin Topalak esprisi geldi aklıma :D İsrail'in verdiği mesaj çok güzeldi, artık kanlı savaşlar yerine teröristlerin elinde patlatarak savaşa gerek kalmadan terörle mücadele yapılabileceğini tüm dünyaya gösterdi. Şu saatten sonra bir araya gelmiş 300-500 kişi örgüt kurduğunu söyleyip koca koca devletlere kolay kolay kafa tutmazlar diye düşünüyorum. Belki hadlerini, yerlerini bilirler artık. Neredeyse ellerinde kılıçlar ile şov yapacaklar, el yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş hesabı.
Olay telefonla ilgili değil, bu çağrı cihazları zamanında Macaristandaki bir şirket tarafından alınmış ve ödemeler İsrail bankasına yapılmış ve şirket şu an ortada yok.
Üretim aşamasında içine patlayıcı yerleştirildiği söyleniyor. Pilden kaynaklı patlamalarda önce aşırı ısınma olur zaten anlarsın telefonu eline aldığında.
Lübnan'da çalışan mühendis arkadaşa sorduk. SADECE, Hizbullah'ın son dönemde aldığı telsizler ve çağrı cihazları patlamış, içlerinde bomba varmış. Telefon, yanan arabalar vs yalan haberler. İsrail teşefon faşan patlatmıyor yani. Öyle bi teknoloji yok.
Kim bilir belki'de sinyalli bomba'dan öte başka yöntemlerle bile katliam yapmaya devam edebilir anlaşılan. İsrail bağımsız olduğundan bu yana olaylı Ortadoğu bölgeleri
Cevap
8Cevap
Deden güvende, rahat olsun İsrail dedenin telefonunu neden patlatsin eğer golan tepelerinde savaşan biri değilse,
Olum çok değişik bir strateji lan. O*** çocukları muhtemelen tarihe geçtiler böyle bir şey yok.
Aman sizde dikkat edin göbek deliğinize zarar gelsin istemem
israile tükürsem neyse hatlar karışır ticaret yapanlar düşünsün ýksa israili bir kaşık suda boğarım amma bu hökümet beni vatan haini ilan eder ticaretleri iyi
Gavur gavur deyip gavurların icatlarını kullananlara mustehaktır

Bizde anlamadık
Dünyayı yöneten devlet israildir.
Ne ortadoğusu dünyanın. amerikayı bile israil yönetiyo
dedenmi djyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?