Güncellemeler
+1 yıl
bizim kendi sosyal medyamızı kurmamız gerek bence.
Olm şok geçirdim lan :D ilk defa başıma geldi.
Biriyle tartışmıştım, herif bildiğin sövüyor yani dümdüz küfür, görüntüleme sayısı 400 500
ben üslubumu bozmadan en ufak küfür yok görüntüleme sayısı 3 ya da 4
tekrar yorum atıyor 400 ila 500
benim ki 5 ya da 6
bot hesap gibi bir şeydi
bu sabah yine yaşadım görüntüleme sayıları aşırı düşük bide destekleyeyim dedim
israili bombalamasını desteklediğim numarası yaptığım twitler deli gibi görüntüleme aldı
hatta küfür bile kullandım
vay anasını be.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aman olan bize oluyor gadası
Abi tarafımız her daim belli Filistin'i destekliyorum düne kadar filsitin baskı altındayken kimsenin gıkı çıkmıyordu şimdi saçma sapan düşüncelerle İsrail'i destekleyenler var cidden kafayı yicem
genelde onu yapanlar araplara karşı nefret beslediği için öyle
sevmemelerinin gerekçelerini anlayabiliyorum tartışılır lakin herifler dümdüz bombalıyor bir sürü masum insanlar ölüyor
bir de hani karıncayı bile gören teknolojilerine rağmen o hamas saldırısını görmediklerini iddia ediyorlar düpedüz yalan yani
Abi konunun dinle ırkla bir alakası yok artık bunları aşmalıyız kaçıncı devirdeyiz Filistin'de o kadar masum ufacık çocuklar ölürken kimsenin sesi çıkmıyordu konu İsrail'e gelince herkes bir yükseldi gerçekten anlayamıyorum
herkes farkında knk olup bitenin de 3 maymunu oynuyorlar
bu durum abd de de böyle, israil karşıtı söylemler kullananlara destek verilmiyor hayatı kaydırılıyor
israile üzülenler zirveye oturuyor
yani şu an dünyada israile kim daha çok üzülüyor kavgası var çok üzülen daha çok kazanır
acı ama gerçek.
Şaşırdık mı hayır adalet denen bir zıkkım yok ortada zaten bu dünya da hangi taraf masumsa suçsuzsa o taraf eziliyor gerçekten sonumuz kötü
batının demokrasisi işine geldiği kadardır
israil haklı
israil pkknın finansörü ve organizatörü bunu bilerek devam edelim,
hayır değil kara operasyonu yaparak sadece haması hedefleseydi haklıydı
ama o teknolojiyle dümdüz saldırıya izin verip 1 2 gün ardından sivillerle dolu yerleşim alanlarını bombalayarak niyetini gösteriyor.