Gündem Ben bugün üşüdüğümü hissettim artık. Sizin orada havalar nasıl? mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaz bitmiştir, kesin bilgi arkadaşlar 😂 ben bugün pantolon giydim resmen şort sezonunu kapadım 😂 Ben bugün üşüdüğümü hissettim artık. Sizin orada havalar nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ankara da soğuk 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Bizim burada sel oldu.30 dereceden 7-8 dereceye düştük dolayısıyla dötümüz dondu 2 3 Yorumla mert12356 1 yıl O neymiş ya neresi o Yorumla Liliann_ 1 yıl Avusturya 🇦🇹 Yorumla mert12356 1 yıl Normal o zaman Yorumla
Hellooaşklarım Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ayaklarım donuyor o derece kfjcj hatta battaniyeye sarildim 1 1 Yorumla mert12356 1 yıl Ora nere 😂 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Benim de ayaklarım üşüdü, hava 20 derece şu an 1 2 Yorumla mert12356 1 yıl Az değil aslında sıcaklık noldu bize 😂 Yorumla Edameda06 1 yıl Bilmiyorum serinledi sonuçta Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 402 cevap paylaştı. Sabah bende camları kapayıp çorap giydim 😂 1 5 Yorumla mert12356 1 yıl Çorap giydiysen bitmiş bu iş 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bi anda üşüyüverdim 😄 Yorumla mert12356 1 yıl Bende öyle pijama giydim gece kalkıp 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Sabahın ilk saatleri soğuk artık dikkat gerek 😄 Yorumla mert12356 1 yıl Evet şifayı kapmam yakındır 😂 Yorumla
Flexie Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Aydında olduğum için üşüyemiyorum öğle vakti hala 30 32 derece oluyo ya üşümek istiyorum yeteeeer 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Nevşehir cayır cayır yanıyor 1 9 Yorumla mert12356 1 yıl Tamam geliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bize mi Yorumla mert12356 1 yıl Evet. Ne var yemekte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haşlanmış etle, yeşil fasulye yedik ama ben sana hazırlarım aşko Yorumla mert12356 1 yıl Ne kadar da hamarat bir hatun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sonra otele gideriz Yorumla mert12356 1 yıl Hangi otele Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben ayarlarım onu Yorumla mert12356 1 yıl İyi 😂 Yorumla
Cerenceylanınız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl soğudu yavaştan 1 1 Yorumla mert12356 1 yıl Evet evet Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hangi sehir 2 7 Yorumla mert12356 1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de, neresi Yorumla mert12356 1 yıl Avrupa yakası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de, neresi? Djnfncndn kucukcekmecedeym ben Yorumla mert12356 1 yıl Napacan bana mı gelecen 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha o kadar soğuk değil de burasi ondan merak ettm Yorumla mert12356 1 yıl Yok be serindi bugün Kadıköy'e gittim üşüdüm geri döndüm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ankara da soğuk
Bizim burada sel oldu.30 dereceden 7-8 dereceye düştük dolayısıyla dötümüz dondu
O neymiş ya neresi o
Avusturya 🇦🇹
Normal o zaman
Ayaklarım donuyor o derece kfjcj hatta battaniyeye sarildim
Ora nere 😂
Benim de ayaklarım üşüdü, hava 20 derece şu an
Az değil aslında sıcaklık noldu bize 😂
Bilmiyorum serinledi sonuçta
Sabah bende camları kapayıp çorap giydim 😂
Çorap giydiysen bitmiş bu iş 😂
Bi anda üşüyüverdim 😄
Bende öyle pijama giydim gece kalkıp 😂
Sabahın ilk saatleri soğuk artık dikkat gerek 😄
Evet şifayı kapmam yakındır 😂
Aydında olduğum için üşüyemiyorum öğle vakti hala 30 32 derece oluyo ya üşümek istiyorum yeteeeer
Nevşehir cayır cayır yanıyor
Tamam geliyorum
Bize mi
Evet. Ne var yemekte
Haşlanmış etle, yeşil fasulye yedik ama ben sana hazırlarım aşko
Ne kadar da hamarat bir hatun
Sonra otele gideriz
Hangi otele
Ben ayarlarım onu
İyi 😂
Zaten yaz bitti çok belli bu. Serin ya
soğudu yavaştan