Gündem Günaydın sizin oralarda hava soğudu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Soğudu ama güneşli hâlâ 💁♀️bulutlu havaları özledim 😌 Güncellemeler1 yıl Süper soru olmuş 🥳 Günaydın sizin oralarda hava soğudu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet soğuk 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Gündem konusunda 464 cevap paylaştı. Hava buzz güneşli ama buzz 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kötü 😕 Yorumla CaptainVenture 1 yıl Maalesef Yorumla
Masörgökhan3441 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl Güneşli ama biraz soğuk İstanbul sabahından günaydınlar sağlıklı huzurlu sevgi dolu musmutlu günler ☕️🥰 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yaklaşık iki haftadır genelde yağmurlu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Buraya da gönder 🥲 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Sabahları buz gıbı. Hala ısınamadım 2 1 Yorumla MerabaBenOnur 1 yıl @Yaleleyyalelee bide bize sor Yorumla
Wolverine59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl sabah soğuk öğlen sıcak akşam ayaz trakya 1 0 Yorumla
Psikolog_Sedat_K Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Havalar buz gibi sonbahar gelmeden kış geldi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet soguk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet soğuk
Hava buzz güneşli ama buzz
Kötü 😕
Maalesef
Güneşli ama biraz soğuk İstanbul sabahından günaydınlar sağlıklı huzurlu sevgi dolu musmutlu günler ☕️🥰
yaklaşık iki haftadır genelde yağmurlu
Buraya da gönder 🥲
Sabahları buz gıbı. Hala ısınamadım
@Yaleleyyalelee bide bize sor
Yalancı güneş var
Birazcık serin
Millet denize giriyor
sabah soğuk öğlen sıcak akşam ayaz trakya
Güneş var ama serin-soğuk arası..
Soğudu
Havalar buz gibi sonbahar gelmeden kış geldi
evet soğuk