Diğer Günaydın cicişler. Sizin orası da soğuk mu? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Dondummm. Bu ne soğuk? Odamda böyleyse dışarıyı düşünemiyorum. En iyisi sıcak çayımı içip içimi ısıtıyım 🥰🌸💖 Günaydın cicişler. Sizin orası da soğuk mu? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. Ankara soğuk evet 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydınnn bebiş, valla burası 4 mevsim yaşıyor bi kazaklayım bi crop t shirtle... şu an yine soğuk cjkesksjsj 😭😭😭 ( hemen yaz gelsin yaaa pls) 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Bence de. Ya da en azından bi karar versin sıcak mı olacak soğuk mu. Dün hırka giydim bugün kaban. Yarın yine ısınıyor 😞 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Soğuk akşam fızineyi yaktım, balkonu kapatmıştım oraya da güzine kurdum, pek sıcak oldu 1 3 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Bizim bura Eskişehir, senin ora nere Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ankara 🥶 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Ha Ankara ha Eskişehir pek farkı yok Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günaydın. Pek soğuk değil cam açık çay içiyorum şu an 2 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu gün evet serindi. gece kombi açmak zorunda kaldım. hala da serin hava. yaz bitti artık galiba 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kısa kollu giydim bugün. Ve motorla işe geldim. Biraz soğuktu evet :D 1 0 Yorumla
sosyalolmayansosyal Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Bu havalar en güzeli bence terlemiyorsun kokmuyorsun 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet, havalar soğumaya başladı. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğuk, ilk üşümelerimi yaşamaya başladım 🥹 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl En sevdiğim mevsim ne sıcak ne soğuk 🍂😌 1 0 Yorumla
Dünyadakiiiuzaylı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Soguuduu evett 🌸🥹 GÜNAYDIN CANİMM 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Orası neresi bu kadar soğuk? 0 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ankara Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Küresel iklim olaylarından dolayı havalar ayarsız biraz evet Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Günaydın ☺️ Afiyet olsun 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 943 cevap paylaştı. Çokta soğuk değil ya 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soğuk değil 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Buzz 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 63,9b cevap paylaştı. Günaydın serin 1 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. Adana sıcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ankara soğuk evet
Günaydınnn bebiş, valla burası 4 mevsim yaşıyor bi kazaklayım bi crop t shirtle... şu an yine soğuk cjkesksjsj 😭😭😭 ( hemen yaz gelsin yaaa pls)
Bence de. Ya da en azından bi karar versin sıcak mı olacak soğuk mu. Dün hırka giydim bugün kaban. Yarın yine ısınıyor 😞
Soğuk akşam fızineyi yaktım, balkonu kapatmıştım oraya da güzine kurdum, pek sıcak oldu
Bizim bura Eskişehir, senin ora nere
Ankara 🥶
Ha Ankara ha Eskişehir pek farkı yok
Günaydın.
Pek soğuk değil cam açık çay içiyorum şu an
bu gün evet serindi. gece kombi açmak zorunda kaldım. hala da serin hava. yaz bitti artık galiba
Kısa kollu giydim bugün. Ve motorla işe geldim. Biraz soğuktu evet :D
Bu havalar en güzeli bence terlemiyorsun kokmuyorsun
Soğudu ama çok değil. Çay baki ama ☺️
Evet, havalar soğumaya başladı.
Birkaç günde efsane soğudu...
Soğuk, ilk üşümelerimi yaşamaya başladım 🥹
Karadeniz buz gibii 🥶
En sevdiğim mevsim ne sıcak ne soğuk 🍂😌
Soguuduu evett 🌸🥹
GÜNAYDIN CANİMM
Orası neresi bu kadar soğuk?
Ankara