Kişilik & Karakter Havalar nasıl , üşüyor musunuz? lenii Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor görseli en iyi bu ifade ederÜşüten varsa hemen gelsin çay hazır Havalar nasıl , üşüyor musunuz? Cevapla En İyi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Üşüyorum evet 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Henüz üşümedik ama alırım bir demli çayını.. 1 1 Yorumla lenii 1 yıl eyvAllah Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Mandalina kabuğu çok güzel kokar şimdi. 😅 Afiyet olsun ben de şimdi demledim çay. ☕ 1 1 Yorumla lenii 1 yıl afiyet olsun Yorumla
KsEskimüdavim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Dedemin evi geldi aklıma. Sobanın üstünde pişen kestaneler, içinde pişen patatesin kokusu geldi burnuma. Özledim 😅 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu aralar iyi ya ama mandalina kabuğu iyiymiş mis gibi kokar 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kabugu boş ver patates koy üstüne 😋😋 1 4 Yorumla lenii 1 yıl olmaz parmaklarım yanar Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl Köz patates güzel olurdu Yorumla lenii 1 yıl geçen gün gözde mısır yaptım Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl Sabanın jherşeyi güzel olur. Küçükken ne yerdık Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Soğumaya başladı ama daha değil 1 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu aralar sıcakladı. 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Üşümüyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Üşüyorum evet
Henüz üşümedik ama alırım bir demli çayını..
eyvAllah
Mandalina kabuğu çok güzel kokar şimdi. 😅
Afiyet olsun ben de şimdi demledim çay. ☕
afiyet olsun
Dedemin evi geldi aklıma. Sobanın üstünde pişen kestaneler, içinde pişen patatesin kokusu geldi burnuma. Özledim 😅
Bu aralar iyi ya ama mandalina kabuğu iyiymiş mis gibi kokar
Kabugu boş ver patates koy üstüne 😋😋
olmaz parmaklarım yanar
Köz patates güzel olurdu
geçen gün gözde mısır yaptım
Sabanın jherşeyi güzel olur. Küçükken ne yerdık
cigks usumuyoruz
Serinledi biraz
Havalar sıcak üşümüyoruz.
Soğumaya başladı ama daha değil
Hafif soğuk var da üşütmüyor
Üşüdüm. Çok da güzel olurdu..