Odam gayet iyi bir sıcaklıkta. Tişört ile oturuyorum. Site hakkında nasıl bir sorun var. Belki yardımcı olabilirim.
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben uygulama kullanıyorum da, bazen açtığımda tekrar giriş istiyor 404 veriyor sonra. Verileri komple silmeden da düzelmiyor hiç yaşadın mı böyle bi şey
Ben de uygulama kullanıyorum. Bazen bir anda uygulama kapanıyor ve açtığımda giriş yapmamı istiyor. Giriş yapınca sorunum çözülüyor. Seninki biraz daha farklıymış. Maalesef çözümünü bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim hani çok sorun değil de kaç kez maili de hatırlamadı iki saat hesabı geri almaya çalışıyorum aklıma gelmeyince ondan sordum ahhdjf
O büyük bir derttir benim için burada değil ama başka yerlerde yaşamışlığım var maalesef fjskfks bir kere beni attı uygulamadan şifrelerimi doğru yazmama rağmen giriş yaptığımda yeni kullanıcı sayfasına atıyordu. Hesabım silindi sandım. Chrome üzerinden giriş yapınca sorun olmadı. Tekrar uygulmadan girince düzeldi
Ben uygulama kullanıyorum, girdiğim zaman bazen tekrar giriş istiyor. Mailimi yazıp girdiğim zaman giriş yapmıyor 404 veriyor. Komple uygulama verilerini sıfırlamadan giremiyorum yani
10 yıllık üyeyim. Bir defa denemek için uygulamadan girdim sevmedim sildim sonra. Yani uygulama ile alakalı bilgim yok maalesef. Uygulamayı silip tekrar yükle istersen..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Ankara soğuk evet
Odam gayet iyi bir sıcaklıkta. Tişört ile oturuyorum. Site hakkında nasıl bir sorun var. Belki yardımcı olabilirim.
Ben uygulama kullanıyorum da, bazen açtığımda tekrar giriş istiyor 404 veriyor sonra. Verileri komple silmeden da düzelmiyor hiç yaşadın mı böyle bi şey
Ben de uygulama kullanıyorum. Bazen bir anda uygulama kapanıyor ve açtığımda giriş yapmamı istiyor. Giriş yapınca sorunum çözülüyor. Seninki biraz daha farklıymış. Maalesef çözümünü bilmiyorum
Anladım teşekkür ederim hani çok sorun değil de kaç kez maili de hatırlamadı iki saat hesabı geri almaya çalışıyorum aklıma gelmeyince ondan sordum ahhdjf
O büyük bir derttir benim için burada değil ama başka yerlerde yaşamışlığım var maalesef fjskfks bir kere beni attı uygulamadan şifrelerimi doğru yazmama rağmen giriş yaptığımda yeni kullanıcı sayfasına atıyordu. Hesabım silindi sandım. Chrome üzerinden giriş yapınca sorun olmadı. Tekrar uygulmadan girince düzeldi
Aynen bazen de bu kullanıcı adı zaten bir üyeye ait falan deyip sapıtıyor neyse bakalım hesap gidene kadar devam madem sjkfle
Kendileri kaybeder bu güzel edepli düşünceli üyecikleri fjskfnaf
Yani soğuk sayılır evet..
Mod bulmadıysan sorabilirsin sorunu
Ben uygulama kullanıyorum, girdiğim zaman bazen tekrar giriş istiyor. Mailimi yazıp girdiğim zaman giriş yapmıyor 404 veriyor. Komple uygulama verilerini sıfırlamadan giremiyorum yani
10 yıllık üyeyim. Bir defa denemek için uygulamadan girdim sevmedim sildim sonra. Yani uygulama ile alakalı bilgim yok maalesef. Uygulamayı silip tekrar yükle istersen..
Kaç gündür çok güzeldi ama dünden beri buz gibi kar yağar inşallah 🌨️
Maalesef, bugün günlük güneşlikti, ama soğuktu yinede.
Buz gibi resmen soğuk ne kelime 😅 üşütme sağlığına dikkat et 😉💕
Çok tatlısın evet çok soğuk 3 corap panduf falan🤔
Antalya şu an güneşli ama her an her şey olabilir
Sorun neydi
çok sıcak burası tişörtle duruyorum
Burası soğuk soğuk odalar
Kıyamam yaa şu an Antalya çok iyi
Antalya iyi de ev dışarıdan soğuk benim jshshs
Hangi il
Evet soğuk ve ne okuyorsun?
Yoo, hala gelemedi kış
Bugün buzz gibiydi hava
İstanbul hafif serin
Kapat kapat fatura cok gelecek :D
Senin orada yer var mı
yok baya iyi burada havalar aksine
Şubat ayına göre normal aslında
Bizim burası bir soğuk olma m, k yav
Pek değil
Evrt çok soğuk
Biraz soğuk ama masamdaki kitap içimi ısıtıyor.
Takip eder misin beni
Yok değil.
Hangi kitap o?
sıcak
20derwce
Neden kombi yokmu
evet bayaa soğuk
iyi ısın :)
Hayır sıcak
şu an sıcak
Güneşli şu an
Ne okuyon king?