Sıla bebek henüz daha 2 yaşındaydı Tekirdağ'da üvey baba dahil 4 kişi bu masum yavruya t*cavüz etmiş🥶😭😭😭😭😭😭😭😭 Anne olayın farkındaymış fakat delil karartmaya çalışmış Çocuk beyin kanamasi ve iç kanama geçirmiş Anne dahil 4 kişi (ikisi 13 ve 14 yaşında) tutuklandı şimdi bunlara ne olacak bunlar acı çeke çeke ölmesi gerekmiyor mu nasıl bunlara hapis cezasi verilir bunlara ödül olmaz mı söyleyin..
Kopsun artık kıyamet mi dedin Kıyamet inancı semavi dinlerde var, semavi dinlerde kader inancı da var, kader önceden Allah tarafından belirlenmiş ve değiştirilmeyen olaylar silsilesidir
Yine semavi dinlere göre insanın ne zaman nerede nasıl öleceği bellidir, kimse ecelini bir an öne alamaz veya geciktiremez
Yani sizin inanca göre o küçücük bebeğin kaderi ve eceli Allah tarafından belirlenmiş, ve yazılan olmuş, neye kime kızıp isyan ediyorsunuz anlamak zor
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Senden fazla kahroluyorum Neden hep müslüman ülkelerde oluyor diye kendi kendimi yiyiorum
Her önüne gelen anne baba olunca yitip giden çocuklar oluyor işte. O çocuklar göz önünden ayrilmamali akrabası da olsa kucağına oturup opturulmemeli kimseye emanet edilmemeli... Ya insanlar çıldırmış durumda 2 yaşında bebeğe şunu yapan yaratiğı idam etsen nolur hapse atsan nolur... İbreti alem için meydanda işkenceye tutacaksın bunların hepsini ama yine içimiz soğumaz. Üst üste kaçıncı haber yani cidden ülkenin her yerinde çocuklara göz dikilmiş olmamalı ya bu kadarini kabullenemeyiz. Önüne nasıl geçilir bilmiyorum ama ne yapılacaksa hemen yapılsın artık. Uzun yazdım baya kusura bakma ama içimi dökmüş oldum.
Haklisin ya o cocuk onu yaşadı ya o adam ölse ne olur idam edilse ne olur halk tarafından iskence ceke ceke ölse ne olur o cocuğa yapilanlar geri gelmez o cocuk minicik cocuk geri gelmez haklısın gerçekten..
Bir diğer zücü olanı da bu bebeğin arkasından acı çeken bir yakını bile yok. Ne annesi anne ne babası baba.. gözünü diken istediğini yapabiliyormus işte rahat rahat görmüş olduk. Elimizden de bir şey gelmiyor anca üzüldüğümuzle kalıyoruz. Yarın bir başka bebek daha yaşayacak bunu yine aynı aci yaşanacak. Allah hak etmeyen kimseyi evlat sahibi etmesin cidden , olanın da yavrusunu korusun ben diyecek başka bir şey bulamıyorum
İşte böyle durumlarda tek gereken çözüm susturucu silah (silencer gun)' ile beyinden soykırım yapılması gerekiyor. 1,000,000 mermi varsa 1,000,000 ölü insan. Gerçektende suç oranları'nın dünya genelinde bu kadar yüksek oranda olmasına rağmen bunu farketmeliyiz. (Tüm suç işleyenlere beyinden soykırım yapılması gerekiyor.)
Bu yavruya bunu yapan sapkın pijleri. istekli gay zencilerle aynı ortama koyup iki gün bekleteceksin. İkinci günün sonunda totolarında kocaman bir delik ile öldüklerini görürdünüz. Ah beni Cumhurbaşkanı yapacaklar var ya Hitleri geçerim mk. Kötüler kötü olmaya çekinir iyi taklidi yaparlardı.
Bu nasıl bu sapkınlık ülke ne hâle geldi gerçi şaşırmamak lazım hak ettikleri ceza verilmezse diğer insanlar da yapar. Bide hapishanedekilere af falan çıkarıyorlar ya o çok tuhaf geliyor bunlarda çok durmaz çıkarlar. Ama kısasa kısas yapmak gerekiyor o kadına da o adama da aynı şekilde tecavüz edilmesi gerekiyor yoksa cezaevinde ekmek elden su gölden yaşamak olmaz. Hatta bu insanlara yemek verilmemeli bu canavarlara halkın vergileriyle yemek mi yediriyorlar bide.
Evet cocuklara ellerini süren kim varsa idam edilmeli onun disindaki suçlar ceza evi olabilir ama cocuklara ilişen o igrenc eller once kesilsin sonra idam edilsin.. allah belasini versin ya psikolojimi bozdu böyle insan olabilir mi 2 yasindaki cocuga nefsin nasil uyaniyor sen nasil bir insansin
Annesi de koruyamıyorsa devlet koruyamiyorsa kim koruyacak? Bu çocukları? Narin olayında noldu bu işte parmağı olan herkes cezaevinde mi değil işte bi an önce ceza verilmezse yarın da başka çocuk kaçırılır öldürülür
Bu haberleri görmek istemiyorum artık. Cidden, bazen kıyamet artık kopsun diyorum başka da söyleyecek söz bulamıyorum. İdam gelmediği müddetçe bu ülke hırsızın, sapığın, tecavüzcüsünün eline kalacak. Allah'ın laneti üzerlerine olsun..
İdam gelsin diyince cani diyorlar ama artik yeter kanım donuyor her böyle haberde. Ne ara bu kadar pislik bi millete dönüştük? Umarım hepsi işkenceler icinde kıvranır ölmeyi diler.
Çok çaresizlik hissi !! Ne desek boş, adalet yok ki! Siirt ilinde bir bebeğimiz daha aynı istismarlara maruz kalıp ölmüştü ve sonuç serbest kalan caniler ve adaletin başında duranlar…
Ya ben şu an nasil bir duygu içerisindeyim hic bilmiyorum sabahtan beri haberi okudugumdan beri kendime gelemedim yemin ederim olamaz boyle bir sey olmamalıydı bu yapılamaz yapilmamaliydı bunun affı yok bunun cezası idam olmalı cok kötüyüm gercekfen.