Benim düşüncem tamamen ilahi bir olay bunun ötesi berisi yok.. 👶

Benim düşüncem tamamen ilahi bir olay bunun ötesi berisi yok.. 👶

Benc3 Hatay tamamen boşaltmaları lazım, görevliler hariçi giriş yasaklanmalı..!
Heme önyargının karşılığı cevap vermek istiyorum.
Covid19 döneminde bi kaç gün içerisinde hastane yapıldı.
Ve şu an bağış rekorları kırıldı ve hastaneyi bi kaç gün içerisinde yapan, yaptıran kişi, depremzadeleri için güvenilir bölgeye sığınma evleri yapamaz mı yaptıramazmı...
Kader diyip geçmemek lazım...
Ve yüreği yanan bi anaya sarılmakla bitmiyor..
Geçmiş olsun Türkiyem
Depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum ve Allah'tan sabır diliyorum 🤲
Kesinlikle radikal kararlar alınmalı. 👍
Sansür her yerde millet toplantı, gösteri yürüyüşünü bile zor yapıyor. Sosyal medya sesimizi duyurmanın en iyi adresi dijital çağda..
Canlı canlı gözümüzün önünde mucizeler yaşanıyor işte. Normalde bırak bebeği, sağlıklı bir insanın bile bu kadar süre aç susuz yaşayabilmesi mümkün değil.
Eig için teşekkürler
Rica ederim.
Bilimsel açıdan neden bulanlar da vardır, dini açıdan neden bulanlar da. Burada dini olarak açıklama yapmak mümkün olmuyor çünkü hemen biri atlayıp, “o zaman neden diğer bebekler öldü? “ diyebiliyor. İhmalsizlik çok evet ama hepimiz bu dünyaya tek geldik, tek gideceğiz. Eninde sonunda döneceğimiz yer yine orası.
Rahmani güçler her zaman yardm ediyor bu masum meleklere
Cevap
3Cevap
Kurtarılmalarına sevindim
Bebekler ve çocuklar yetişkinlere göre hayatta kalma oranları yüksek çünkü korku duyguları olmuyor. Çocuk dediysem 3-4 yaşa kadar.
Bir bebeğin 3 saatte bir gıda takviyesi alması gerek. Üstelik gece soğuğu da cabası bunu bilim açıklayamaz bence yetişkinler açlığa daha dayanıklı olur.
Bu olaylar bilime yeni kapı aralıyor Aslında demek insan 2 hafta ac yaşayabiliyor😄
:)
Allah'tan güzel bir mesaj ❤️ anlayana❗️
Ölen bebekler de anlayana çok güzel mesaj herhalde.
@Ragnar_Lodbrok bunca saatte vücudunda su kaybı olmadan çıkan bebekler mucizedir.
Vücutta su kaybı olmadan çıkan bebek falan yok
Gayet de olası bir şey, ölenler ne ayak peki? O da Allah'ın laneti mi?
@Ragnar_Lodbrok ben böyle bir şey demedim, hassas bir konu ve herkes kendi fikrini soruya cevap olarak söyler
Evet ama sadece işinize gelen şeyi söylüyorsunuz
Eğer bu çocuk mucize ise, ölenler de Allah'ın ''Geberin'' mesajı oluyor. Sadece tek bir örneği gösterip ''Bakın işte Allah'tan bu'' diyemezsiniz
@Ragnar_Lodbrok kardeşim benimle derdin ne anlayamadım, kendi fikrin bunlar, kusura bakma hoşçakal.
Melekler korumuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?