Var biseyler konu ile alakalı yayın yasağı var. Ben biraey düşünmüyorum ortada bir masum canın katledilmesi var. Demekki en az bir katil var. Ama şunu söylüyorum bu ülkede 3 Ağustos 2002 de idam cezasının kaldırılması için evet oyu veren herkesin Rabbım mezarında rahat unutmasın... yaşayanlara da kolay ölüm vermesin
Tıpkı Ağrı'daki Leyla Aydemir gibi bir olay bu, çetrefilli aile ilişkileri içerisinde olan tıpkı binlercesi gibi bu masum dünya güzeli iki kızımıza oldu, işin başka bir boyutu da bu tür olayların muhafazakâr ailelerde olması
Sonucun böyle olduğunu içten içe hepimiz biliyorduk, yapan aileden biri belki abi ve arkadaşları belki amcadır ya da hepsi birden. Ama annenin de haberi olduğuna eminim. Şüpheli açıklamalar olduğu zaten anlaşılıyordu.
Bir insan 8 yaşındaki çocuktan ne ister ya? Ne ara bu kadar insanlıktan çıktık? Narin'e bu kötülüğü yapan ve bu cinayete ortak olan hepsinin Allah belasını versin. Sokak hayvanları yerine bu yaratıkları uyutsalar keşke.
80 kisilik hanede kimin kızı evlendi kimin oğlu o. pu kimin kicasi pavyonda kimin avrat surtuk diye dedikodular söz konusu olunca herkesin herseyden haberi oluyor. koy dediğin herkes herkesin evinin icjni kişilerin huyuna kadar bilirler. b3nde köyde yaşamış birisiyim yeddi ceddinin sivisini çıkarırlar isterlerse.
ecrin konsu vardı muge anlida. birisi ayakkabı bırakmıştı o civarı aradıklarını derede hayvanların parçalamış olduğu cocuk cesedi bulmuşlardır ecrinindi o
İnsan ölüm karşısında ne diyeceğini bilemiyor. Benim genel durumum böyle. Kim ölürse ölsün… Tek bir şey diyeceğim. Umarım kimse katili en yakın zamanda bulunup içeride birileri tarafından gebertilir.
Son dakikaya kadar buluncagını düşündüm çünkü o bir küçük bir kız belki oyun oynarken biryerde uyuya kalmıştır diye düşündüm. ya da evinin yolunu bulamadı diye düşünmüştüm .