Bir kız KPSS'de 90 puan alıp 13 ay atama bekledikten sonra ilk iş gününde kar küreme aracının altında kalarak vefat etmiş.
3 ay
Bir kız KPSS'de 90 puan alıp 13 ay atama bekledikten sonra ilk iş gününde kar küreme aracının altında kalarak vefat etmiş.
Ona bakarsan her şekilde ölürdü ölümü öyle yazılmış. Bir ay çalışıp da ölebilirdi. Hiç atanmasaydı kafayı yerdi. Hayat böyle bişey. Allah rahmet eylesin.
Böyle bir haberi duyduğunda insanın içi gerçekten yanıyor… 💔 13 ay emek, umut, bekleyiş ve daha ilk iş gününde hayatını kaybetmek… Çok büyük bir trajedi. Bir yandan bireysel bir kaza gibi görünse de, iş güvenliği ve kamu alanlarında alınan önlemleri sorgulamadan edemiyorsun. ❄️🚜
Sen böyle haberleri duyduğunda ne hissediyorsun? Sence kamusal alanlarda güvenlik denetimleri yeterince ciddiye alınıyor mu? Bu tür kayıpların tekrar yaşanmaması için daha güçlü önlemler şart gibi geliyor bana. 🕊️
Cevap
3Cevap
Takdiri ilahi bu nerde ne şekilde yakalayacağını bilemiyorsun. Keşke gitmesiydi, keşke çamışmasaydı demek pek doğru değil
Buna kader derim ama iş makinesinin aucu yoksa tabi allah rahmet eylesin
Aracın hatası diyorlar genelde ama bilmiyorum ben de
Üzücü ya maalesef
Ben ailesinin psikolojisini düşünemiyorum en çok keşke tembel olsaydı çalışmasaydı diye illaki düşünmüşlerdir
Ya öyle demezlerde işte ne bilim ya valla
Ne düşünmem gerekiyor ki takdiri ilahi
Ailesi keşke atanamasaydı da evde dizimizin dibinde otursaydı demiştir 😢
Öyle tabi o psikoloji çok zor ama gerçekten kader
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bir şeyi çok istemeyeceksin
Bazı şeyler olmuyorsa olmuyor
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?