Cekinmezler de gitsin istiyorum zaten ama kalkip yazok degil mi sucu olmayan birine şiddet uygulamak? Vee maalesef bu bazi ulkucu kilikli kisiler bu nefreti körüklüyor
Hiçbir savaş ya da eylem masum olmuyor. Bir an evvel suriyelilerin topraklarına gitmeleri lazım. Esad denen yavuşağın da bir şekilde Türkiyeyle orta yolu bulması lazım
Ne diyorsun ya ben kayseride yaşıyorum küçük Türk kızına tecavüz ettiler tuvalete kitleyip baskalarini da çağırmışlar polis geldi teslim etmediler olay çıktı buralarda bu ilk de değil kimse bu olaya sessiz kalamazdi
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
O kişiye yönelik çok iyi oldu ben olsam o adami kendi elimle geberyirim fakat diğerleri? O kiz çocuğu da Suriyeli sonuçta vee niye diger ailelere zarar veriyoruzz evet bence de gitmeliler fakat bu yaptığımız iyi olmadiii kişiye yönelik olmaliydi neden diğerlerine yaptilar ki
Ölen cocuk Türktü Suriyeli olsa bile küçük bir çocuğa tecavüz eden şerefsizlere karşı ne yapmasını bekliyorsun halkın sen? Bunların ne vukuatlari var hepsi ayni hiçbiri adam olmaz asalak parazit bunlar. Buralarda ilk değil böyle çok olay var hepsi gitsin memleketlerine hepsinin kucağında ayrı bebek arabasında ayrı elinde tuttuğu ayrı veletleri var kendimie yetemiyoz birde onları mi besleyelim. Hükumetin yapmadığını millet yapıyor
Yani bu daha makul olurdu ama bilirsin ki öfke saman alevi gibidir. Düşünmeden hareket ettirir insanı. Fakat eylemler ne kadar etkili olurdu? Hükümet ciddiye alır mıydı? Kulak tıkamakta iyiler.
Puahaha Türkiye çekiliyorum dese pyd 2 günde analarını beller. Onlar mı savaş çıkaracak :d Ülkede ne kadar suri varsa çocuk, yaşlı, hamile demeden tekme tokat dövülerek atılmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir kısmını geri gönderecekler
Bir kısmı mecburen burada kalır
Esadla anlaşıyorlar, çünkü milletin sabrı kalmadı
Ama merak etme, bizimkiler suriyeden çekilmezler
Cekinmezler de gitsin istiyorum zaten ama kalkip yazok degil mi sucu olmayan birine şiddet uygulamak?
Vee maalesef bu bazi ulkucu kilikli kisiler bu nefreti körüklüyor
Hiçbir savaş ya da eylem masum olmuyor.
Bir an evvel suriyelilerin topraklarına gitmeleri lazım.
Esad denen yavuşağın da bir şekilde Türkiyeyle orta yolu bulması lazım
Ne diyorsun ya ben kayseride yaşıyorum küçük Türk kızına tecavüz ettiler tuvalete kitleyip baskalarini da çağırmışlar polis geldi teslim etmediler olay çıktı buralarda bu ilk de değil kimse bu olaya sessiz kalamazdi
O kişiye yönelik çok iyi oldu ben olsam o adami kendi elimle geberyirim fakat diğerleri? O kiz çocuğu da Suriyeli sonuçta vee niye diger ailelere zarar veriyoruzz evet bence de gitmeliler fakat bu yaptığımız iyi olmadiii kişiye yönelik olmaliydi neden diğerlerine yaptilar ki
Ölen cocuk Türktü Suriyeli olsa bile küçük bir çocuğa tecavüz eden şerefsizlere karşı ne yapmasını bekliyorsun halkın sen? Bunların ne vukuatlari var hepsi ayni hiçbiri adam olmaz asalak parazit bunlar. Buralarda ilk değil böyle çok olay var hepsi gitsin memleketlerine hepsinin kucağında ayrı bebek arabasında ayrı elinde tuttuğu ayrı veletleri var kendimie yetemiyoz birde onları mi besleyelim. Hükumetin yapmadığını millet yapıyor
Bu tür durumlarda ulkece sagduyulu insanlara ihtiyaç var sua n yapilan eylemler doğru değil
İnsanların tepki göstermesi bence yerinde. Herkes susarsa mülteciler gitmez baştaki zaten göndermeye niyeti yok hala onları koruyor
şu an Suriye’de, Türklere, bayrağımıza ve askerlerimize saldırıyorlar. İktidar bunu saklamakla meşgul.
Hepsi defolup gitse keşke
Evet öyle ama buradakiler de sacma davrandiii sucsuz olan birini nasil doversinn
Yani gitsinler jnsan dramı dedik bilmem ne misafirin kısası makbuldür gitmeliler ülke rahatlasın
Sağa sola salca oluyorlar yakında bizi kovarlar iyi olsa Avrupa alır zaten cer çöp ulkede
Tamam gitsinler de kalkip da sucsuz olanin evini arabasini da yakmak olmazz
Kardeşim masumu şeyi yok suyu çıktı bu işin hepsini göndermek lazım
Ülkede iç savaş çıkmasa şaşarım bu gidişle
Lardesim sen gundemi takip etmiyor musunnn su an turklere saldiriliyor suriyede sirf bu yüzden savaş çıkabilir diyorum sen ne diyorsunn
Turkiyede kıza saldırmislar onu duydum bea ne kızıyorsun
Nasıl doğru tepkiler verilseydi? Kınama mı?
Kazan çoktandır kaynamaktaydı. Şimdi de patladı.
Simdi de suriyede Türkleri dövüyorlar iyi ki olduu
Senin Türk olmadığın çok belli. Türksen bile bu ülkeye karşı en ufacık bir minnet duygun yok belli ki. İyi oldu diyorsun
Yi mi oldu? Ki yanlış olmuş
İyi mi oldu yani akilsiz ca davrandilarr
Peki sen ne önerirsin?
İnsanlar her ilden topalnsin slogan yapsin ama onlara zarar vermesin sonuçta onlarda insaan evet istemiyoruzz bunu belli edelim ama zarar veresk değil
Yani bu daha makul olurdu ama bilirsin ki öfke saman alevi gibidir. Düşünmeden hareket ettirir insanı. Fakat eylemler ne kadar etkili olurdu? Hükümet ciddiye alır mıydı? Kulak tıkamakta iyiler.
Su an suriyeye de sıçradı bilmiyorum artık
Bakalım neler olacak. Göreceğiz
Şuanda gerçekten süriye karıştı harekat emri yakında başlar
Basladi zaten
Başlamadı daha
Irk ayırt etmeksizin ırak ve Suriye temizlenmeli askeri operasyonla
Keske bu ulke sizin gibi irkcilardan temizlensee
Tepki doğruydu zatenn
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Tepki boyle olmamaliydi su an suriyeyle savas bile çıkabilir
Puahaha Türkiye çekiliyorum dese pyd 2 günde analarını beller. Onlar mı savaş çıkaracak :d Ülkede ne kadar suri varsa çocuk, yaşlı, hamile demeden tekme tokat dövülerek atılmalı
Olayi bilmiyorum
Yuhhh
Taciz falan diye duydum detay hakkinda bilgim yok
Ondan dolayi suriyelilerin evlerini arabalarini yaktilar şu an suriyede de tueklere saldiriyorlarr
Sayin Erdogsn Politiklarinin eseri o halletsin
Sıkıntı büyük aslında
olan nedir haberim yok açıklayabilirmisin
Ohaa yaa şaka misiniz ehdhdh
sen anlat lütfen
eksiklerimiz mi war
Yani kalkip neden diger suriyelilerin evleri yakiliyor onlarin sucu nee
kalitesiz ünsan çoktur
bn yoldayım
hayır çok iyi yaptılar
Ne olmuş ki
Biri anlatsin