Bitlis’te görevli cami imamı İkram S. Van-Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan bayan Jandarma Astsubay Gül K. ile para karşılığı cinsel ilişki için anlaşıyor..
İmam biriken borcunu vermeyince Astsubay emri altındaki jandarma uzman çavuşları ‘kiralayarak’, Sorğuç’u gasp ve darp etmek için plan yapıyor.
28 Ağustos Çarşamba gecesi Van-Erciş kara yolundan geçmekte olan Sorğuç’un yolu Jandarma Uzman Çavuş Orhan E., Jandarma Uzman Onbaşı Ömer K. ve sivil olan Taner Ş. isimli şahıslar tarafından kesiliyor.
İmam burada darp ediliyor ve hesabındaki 58 bin TL’si online bankacılık üzerinden zorla başka bir hesaba aktarılıyor.
iki ucu bo. lu değnek al sana sosyal toplumsal çürüme örneği günden güne iğrenç bir toplum oluyoruz yıllarca avrupanın çıplaklığını ve tarihini ayıpladık ta bizim de ayıplanacak çok şeyimiz var aslında.
Üzerlerindeki üniformayı kirletmelerini mi yorumlayayım. Bir kadinin kendini satmasını mi? Yoksa en imanlı en namuslu diye takılanların gerçekte en namussuz insanlar olduğunun kanıtıyla, buradaki gahpelere laf mı atayım mk
Ben kadını haklı buluyorum bir anlasma yapmışlar her ne kadar ahlâk çerçevesi içinde olmasa da anlaşma gereğince kadına parasını vermek zorunda. Güzellikle olmuyorsa zorla alınır
Vay be veresiye deftetine dönmüş kadın :) hadi bunları geç kadın emrindeki uzman çavuşları bile kullanabilmiş harbi tşkli karıymış shsshsh yazsam yazsam sezonluk dizi çıkar bundan 😅 ee Izahi olmayan şeyin mizahı olur :)
Öyle jandarmanın haysiyetini şerefini s******. Gidip bir imama kendini satacak kadar onursuz. Lan o kadar asker var yüksek maaşlı git ekipten birine ver ya illa da vereceksin.
Ben bu haberi gördüğümde direkt aklıma fetö kumpasları geldi. Askeri iyice yıpratmaya çalışıyorlar bence. Malum guruhtan gelip Allah bir deseler bir düşünürüm gerçekten öyle mi diye.