UKOME toplantısında 2500 yeni taksi teklifine onay çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu "2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun." dedi.

UKOME toplantısında 2500 yeni taksi teklifine onay çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu "2500 yeni taksi İstanbul’a hayırlı olsun." dedi.
Istanbullu degilim ondan orasi hakkinda yorum yapamam ama ülkemizin tüm büyük şehirlerinin Taksi vede taksici ile problemi var.
Ankara özelinde konusuyorum hala cok ückagitci taksici var insani dolastiriyorlar.
Koc yilar 7-8yil kadar önce New York taksi ihalesine girmisdi, o taksinin benzeri gelmeli Ankara'ya/Türkiyeye.
Ayni takside gelistirilmis bir App olmali.
Adress sesli ya da yazili girilip, gidilecek hat müşteri tarafından onaylanmali.
Ayrica ödeme sonunda app hatti fatura ile yazili olarak vermeli.
Bu yazili belge/fatura şikayeti kolaylastirir.
Bilgiyemen, anlamayanin App üzerinden hattini Sürücü OKleyebilir, zira ülkemizde anlayan cok kisi var
Hayır olmayacak. İstanbul'da taksi sorunu yok taksici sorunu var. Mesele taksilerin sayısı değil, taksi plaka sahiplerinin ve şoförlerinin denetimsiz kalmaları ve bunun sonucu olarak mafyatik davranmalarıdir. Halbuki ikisini tutup 10 gün sorgularsan o dakika hepsinin mafyaligi gidip tiki kalacak. O da kalırsa.
Ben daha "kısa mesafe almıyorum" diyen taksi görmedim. Bunu söyleyen taksicidir.
Cevap
13Cevap
Çok bile.
İstanbul'un çözümü taksi değil Tag gibi oluşumlar. Taksi koyacaklarına Tag ve benzeri girişimleri serbest bıraksınlar
Ya İstanbul'da zaten trafik başlı başına bir problem yeterli olacağını düşünmüyorum ama yine de bir nebze rahatlatır
Eğer almazlarsa bu sefer camı kırcaz ciddiyiz
Vatandaşın hayrına olacağını sanmıyorum taksici zihniyeti değişmez
Amac insanlarin faydalanmasi degil. Bunu istanbullular icin arttirmiyorlar. 2500x bilmem kac milyon liradan hat satacaklar. Ya da ese fosta peskes cekecekler.
2.5 milyon falan anca yeterli olur müşteri seçmezler belki o zaman
Taksi değil taksici sorunumuz var. Gaspcı, tecavüz cü, istismarcı alayı taksici
Hayır çünkü bütün taksiler yolcu seçiyor o yüzden taksi kullanmıyorum
Martı bunlardan daha iyi taksi nedir
Her zaman daha fazlası istenir
Uber şart 5000de taksi gelse boş.
adam olana çok bile
Öyle sanıyorum
Hayır x2500
Çok bile.
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?