Korkudan uyuyamiyorum uykum zehir oldu. Dun uyuyoruz 4 siddetinde deprem olmus ama hissedilen 5 mis allahtan uyuyorduk biz hissetmedik esimle ama gorumcem felaket hissetmis. Uyanmis uykusundan gece 4 de.
Sorum su tekrar yikici deprem olur mu? Koytenrde hayat gecmiyor evimize gectik binamiz 5 katli 4. Katinda oturuyoruz. Cevremizde ki butun binalar agir hasar aldi. İki uc bina anca var dumduz oldu caddemiz
Sorum su tekrar yikici deprem olur mu? Koytenrde hayat gecmiyor evimize gectik binamiz 5 katli 4. Katinda oturuyoruz. Cevremizde ki butun binalar agir hasar aldi. İki uc bina anca var dumduz oldu caddemiz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende bu durumdan çekiniyorum ama alışmak zorundayız mecbur
Sen neresinden
Mkü Kampüs sen
Antakua
Yakınız geçmiş olsun
Binada mi oturuyorsunuz
Evet binadayım
Kac katli kacinci katindasiniz. Bizde binadayiz 5 katli bi bina da ama hala korkunc
Benim de kaldığım dört katlı 1. Katı ama alıştım gibi artık eskisi kadar hissetmiyorum
1. Kat iyi cesaret aslinda hem iyi cabuk cikilir hemde korkunc üstünde uc kat tebrik ederimm
Yani orta kat daha sıkıntı en kötü hızlı çıkarım diye tuttum zaten kampüs bölgesi genel olarak sağlam olduğundan biraz da ona güveniyorm
Oyle tabi ama depremde birinci kattan cikamayanlar da vardi. Siddetli depremde. Uykusundan anca kalkan yine korkunc
Öyle de napalm sonucu değiştiremeyeceğimiz için umarım yakalanmayız diyorum
İnsallah
Geçmiş olsun,
Yok olmaz 1 2 yıl öyle ufak tefek artçı olur
Bilim adamlari oyle demiyor bu hafta yikici deprem bekliyoruz demeler, olu deniz fayi tekrar kirlirsa 8 siddetinde dahi olur demeler artik hayatim zehir oldu
Kac kez de 5.2 falan yakalandik gece olsun oglen olsun
Olmaz merak etme öyle bir açıklama yok,
Var ama her yerde
Sanmıyorum inşaAllah yanl
beklenmiyor tekrar büyük sarsıntılar
Bilimciler oyle demiyor ama kirilirsa 8 bile olur diyen var
boşaldı ya işte daha ne olacak 8 falan...
Bosaldi da kirikhana uzanan fay bosaldi tekrar kirilirsa 8 olabilir deniliyor. Kaldi ki iki hafta icinde kac deprem yasaniyor 5.2 oldu iki kez 4 ler oluyo hep
yok ya... rahatım ben artık büyük bişey beklemiyorum açıkçası.. enerjisini toplamak için çoook zamana ihtiyacı var
Sen neresinde oturuyordun
adres vermeyi sevmiyorum ama o bölge diyelim
Peki tesekkur ederim sizde mi binada oturuyorsunuz. Cok soru sordum ama korkuyorum elimde degil😕😅 binada oturuyorsaniz kac katli ve kacinci kat. Biz 4. Kattayiz Ustumuzde bir kat var. Yikici bir deprem olsa bile altta olmadiginiz icin sansimiz var midir sizce
sorun değil ya istediğin kadar sorabilirsin yazabilirsin de.. :) 7 katlının 6 sı ben
Tammamdir tesekkurker
maksat zaten soru cevap ya burada :)
bina sağlam raporu aldıysa dert etme ;)
Az hasarli aldi ama yani sonucta alsa ne ki, 6 subatta yikilan da saglam degil miydi
iyi de o zamanlar kimse doğru düzgün bakmıyordu ki.. az hasar duvar çatlağı vs.. dert etmeye deymez.. sadece görsel şeyler yani..
Umarim oyledir
öyle ya rahat ol biraz :) diğer sorularını da merak ettim hepsi böyle değildir umarım :)
Olacağı bekleniyor
Kim diyor
deprem_uzmanligina_gidenyol
Instagram'da bu sayfayı takip et. Ne dediyse çıktı
Hatay'ın neresindensin
Antakua
Bende nerede kalıyorsun
Odabasi civarinda
Sen
TOKİ caminin yanındakilerde
Konteynerde. mi. yaşıyorsun
Bina