3. Katta oturuyorum duvarlar çatlak 2 kez çok kötü deprem oldu beşik gibi sallandi bina korkudan uyuyamıyorum napıcam büyük bir depremde çökme ihtimali var deprem olur olmaz kaçsam kurtulur muyum😢
Enkaz alti da soguk olur disarda bi yerde nobetlese uyuyun gerekirse kalabalik olsun en azindan guvenli. 2. Depremde herks evine gittigi icin bu kadar artti bi anda kayiplar esas yikim 2. Depremde oldu. Girmemelisiniz riske zaten sabah oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlerde durmak çok tehlikeli şu an deprem bölgelerinde
Çoğu kisi deprem bölgelerine gitti binada tek biz variz sabaha kadar uyuyamadim korkudan
Var tabi hasarli yere girmemelisin alternatif bi yer yok mu
Yok maalesef heryer cok kalabalik dışarısi çok soğuk araç vs yok
Enkaz alti da soguk olur disarda bi yerde nobetlese uyuyun gerekirse kalabalik olsun en azindan guvenli. 2. Depremde herks evine gittigi icin bu kadar artti bi anda kayiplar esas yikim 2. Depremde oldu. Girmemelisiniz riske zaten sabah oldu
Dışarısı cok tehlikeli evde 3 kız kalıyoruz
Esas tehlike bulundugnuz yerde.. hangi sehirdesiniz toplanma yerleri vs var biraz daha sıkın disinizi gunduz uyursunuz o tarz bi sekilde
Bugün bakicaz arkadaslarla kabul ederlerse gideriz çünkü ara ara sarsinti devam ediyor
Gidin en azindan daha guvenli olur. Tekrar gecmis olsun
Hala o evin icinde ne isin var madem knk, soylesene ailene guvenli olmadigini. Zamanin sansin oldugunda yapmayacagin da ne zaman yapacan...
Olduğu an koşşam kurtulurmuyum sence
Dalga falan mi geciyon sen anlamadim...
Hayır ciddiyim
Dene gor o zaman daha ne diyim...
Yani çatlak evlere girmeyin demişlerdi ama havada çok soğuk ya
Nerdesin ki
Niye olmasın o bölge var oldukça yine olacak
hangi sehir?