kendine gel lütfen yorumunuzu okudum kime sevsek değer versek diye yazmışsın şimdi inanın aklı başında kadınlar da bu durumda aklı başında erkek de hayat bu belki birgün iyi düzgün insanları karşılaştırır
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Bahsettiğim insanlar ailem ve akrabalarım. Diğer türlü ne bir arayışım ne de bir beklentim var.
Hakkım yenildi, kimse sesini çıkarmadı, yokmuşum gibi davrandılar, adam yerine bile konulmadim. Hiç bir konuda arkamda durmadılar. Ben ise sadece onların iyiliği için uğraştım. Onların haklarını savundum. Karşılığı bu olmamaliydi. Hayatımı bile onlarin rahatligi için dizayn ettim. Sonuç, müthiş bir vefasızlık.
Yatış pozisyonum yüzüstü olmasaydı kırık olurdu muhtemelen, o da ölümcül olabilirdi. Bel kırığı gibi. Yüzüstü yatıyordum ama kafamı çevirecek kadar bile boşluk yoktu üzerimde
Ailemle beraber değildim o gece. Teyzeme gitmiştim. Akrabalarimdan vefat eden yok ama apartmanda ölü çok. Teyzemin eltesinin oğlu da benimle aynı yatakta vefat etti maalesef. Yanyana yatıyorduk.
Evet, belinin agridigindan çok bahsediyordu. Canı çok yanıyordu. Onu konusturmaya ve uyutmaya çalıştım. Moral verici şeyler söyledim. Sesi hiç gitsin, hiç sussun istemedim. 😔 Ama bir süre sonra sesi kesildi.
En azından 12 saat kalmıştım 5 katlı bir enkaz yığını altında. Yaş oldu 38 hergun başka bir sevdiğinin ihaneti ve vefasızlığı ile uğraşıyorsun. Kime değer versek dibe itti.
En İyi Cevaplar