Dün akşam saatlerinde bilgisayar oyunundan etkilendiği söylenen 18 yaşındaki bir genç, üzerinde çelik yelek, maske, belinde balta ve bıçakla sokağa çıkıp önüne geleni bıçakladı.

Dün akşam saatlerinde bilgisayar oyunundan etkilendiği söylenen 18 yaşındaki bir genç, üzerinde çelik yelek, maske, belinde balta ve bıçakla sokağa çıkıp önüne geleni bıçakladı.
şiddet yoğun adrenalin pompalayan içerikli oyunlar, videolar, şarkılar, filmler, haberler insan zihni, beyni ve hormonları için her zaman zararlıdır. Hele ki duygusal psikolojik ve davranış konusunda ülkemizde eğitmenler ve ailelerin geride kalması, eksik ve yetersiz, ilgisiz veya duyarsız olmaları ile sonuç çocukların, ergenlerin, gençlerin hatta geç ergenlik durumu 40 yaşına kadar yaşayanların olduğunu da ele alırsak çok vasat duygu durumu iyi olmayan, öfkesini kaygısı kontrol edemeyen duygusal olgunluğu tamamlayamayan insanlar bir birine fazlaca zarar verecektir. Pompalanan güzel ol, yakışıklı ol, başarılı ol, bol para kazan, bol eşya hatta lüks eşya vb. satın al bu zihniyet kafası ile insanı hayvana hatta yaratığa dönüştürdüler, Utanma duygusunu saygıyı sadakati bu materyalist zihniyet akım ile yerle bir ettiler. Sürekli güç üstünlük narsistik psikopatlık insanların bir birlerin üstünde baskı uygulaması anca bu şekilde saygı duyulacağını pompalayan kesim ile biz daha çok şey yaşayacağız. Çünkü etrafına bakan çocuk bir de üst mercilerde bile torpil karanlık işlerin ne kadar arttığının farkında ve bunu da normalleştiriyorlar. Ve sürekli sağlık sisteminde aşıların ve yiyeceklerin içeceklerin gelecek çocuklarda ve günümüz gençlerinde otizmin arttığını artacağını söylüyor, akıl sağlığında günümüzde fazlaca düşüş var, yiyecekler ile Türkiye de kabızlık salgını var ve bu durumda geçirgen bağırsak ile beyni etkilediği de söyleniyor. Ne yiyorsa içiyorsa kullanıyorsa ne görüyorsa insanımız kötüye gidiyor. Tabi bir de şu mesele var Kurallar ne için var ezmek için mi? Bir şeylerin döndüğünün ülkedeki ajanların ve savaş çıkarmak isteyen ülkelerin farkındayız ya da değiliz.. Balık baştan.. baştan kokar... Evladı olan evladına çok dikkat etmeli..
Düz internetten gördüğü topladığı şeyleri yapmaya çalışmış özenti asalak. Şimdi bunu pkk, hizbullah gibi teröristlerin olduğu koğuşlara koyacaklar bakalım kaç gün hayatta kalabilecek. Ahraz özenti. Bu incel tayfa daha da kötü olacak izlemede kalın.
Cevap
16Cevap
Ben küçüklüğümden bu yana GTA ve CS gibi oyunları oynadım ama sırf bu yüzden gideyim de adam bıçaklayım demedim. bunlar ruh hastası, oyunlara suç atıyorlar.
Evet gerçekten etkisi var zamanında mavi balina oyunu diyerek çocuklar kendine asıyordu evini yakıyordu yani bunlar olmayan şeyler değil ne yazık ki oluyor aslında devletim onları çözüm bulması gerekiyor Bu tarz oyunları kapatacak özellikle çocuklardan para isteyen oyunlar çok tehlikeli bizim bir tanıdığımız annesine 500 lira bölüm atlamak için para yatırmıştı kadın biliyorum yani o yüzden bunlara bir çözüm bulunması gerekiyor
10 yaşından beri oynarım ve hâlâ çok severim bir sürü oyun oynadim korku savaş özellikle bir kere bile aklımdan birilerini öldürmek geçmedi oyunda öldürdüm hadi gideyim de gerçekte de öldüreyim demedim... Bu tamemen kişinin ruh halinin bozuk olmasından kaynakli umarım bunu bahane ederek Steam falan kapanmaz
Sanal dünyayla gerçek dünyayı ayırt edemeyenler sanal dünyadan uzak dursunlar bi zahmet. Oyunlardaki gbı 3 canımız yok bir tane var ve sudan sebepten ölmek istemez kmse
Oyunun böyle bir etkisi yokta kullandığı maddelerde olabilir. Bu haberdeki gibi kafayı sıyırmış birisi vardı bizim okulda. Ben sadece oyunun etkisiyle olucağını sanmıyorum.
Annemin bana attığı haber... Aynen anne iradesiz ruh hastası bir s. l. k gibi önüme geleni bıçaklamalıyım. Ulan askerken canlı hiçbir şeye silah doğrultmadık. Bunlar hurafe.
Psikopatlık bu. Bide giyinmiş ordaki gibi filan. Oyun bağımlılığı kötü. Tüm bağımlılıklar kötü aslında.
Allahın Şizofren manyağı önüne geleni bıçaklıyor sonra oyunlar suçlu malum şahıslara da gün doğar yeni yasaklar için
Kişi malsa bilgisayar oyunu ne yapsın. Barbie giydirme oynasa barbie gibi giyinip ortalıkta mı dolanacak
Bence genetik veya psikolojik problemli bir insan oyunla alakası yok
Zombi nesil geliyor. Ve bunun farkında değil.
var maalsef. bir an önce şiddet içerikli, eşcinsellik içerikli herrrrşey yasaklanmalı
Sansürsüz videosunu izledim. Eleman ağır hasar kayıtlı, hiç acımamış mk
Psikolojik sorunları vardır oynadığı oyun da buna vesile olmuştur
Ruh hastası. Sanal alemle gerçeği ayırt etmeye beyin fonksiyonları yetmiyor demek ki.
Erkeklerin çoğu nedense oyunla gerçek hayati kariştiriyor
Konunun erkeklerle alakası yok. Kadınlar sütten çıkmış ak kaşık değil.
Evet değil ama şiddeti sevenler genelde erkekler
Sen bi erkeğe zorla tecavüz eden bir kadin gördünmü
@TeslacıGirl Amerika'da çokça oluyor. Küçük erkek öğrencilerle ilişkiye girmeye çalışan kadın öğretmenler var.
Erkeklerin şiddete meyilli olması güçlü olmasından dolayı. Kadın güçlü olsa o da şiddet uygulardı. İnsanoğlunun doğasında hırçınlık var.
Kadınlar sizin mantiğinda duygusal varliklardi hani... biz hirçinlik yapamayacak kadar algısı yetmeyen sadece ağlayan duygusal varliklardik ne oldu birden düşünceniz değişti?
ruh sağığı bozuk bir insan için her şey etkili olabilir pc oyunlarına suç yüklemek hata
Herkeste olmasa bile bazı insanlarda özellikle çocuklarda çok büyük etkisi var. En onemlisi siddeti normallestiriyor.
Ülke resmen simülasyon ya bu nasıl bir şey. Oyun mu bilmem ama çocuğun ruhsal sorunları olduğu kesin
Ben de bebek büyütmeyi Baby Adopter ️oyunundan öğrendim.
Bende oyun bağlısıyımdır ama PC yi kapattım mı her şey orada kalır
Herkes oynuyor ama herkes bıçaklamiuor
Yarım akıllıdır etkilenmiştir
Bilgisayar oyunu ile alakası yok yalnızlık ve kız arkadaş bulamama yapanı sosyal medyadan biliyor olabilirim. Pungent mi neydi 1.67 boyu yüzünden yalnız.
@Abazanyalı çok net anlayamadım seni. Kız arkadaş bulamadığı için mi yapmış?
Olabilirm
Bilmem, oynamıyorum oyun moyun
🤯🤯🤯 hayır be mafya filmleri izlemiş.
Olabilir, sorunlu kişilerde tabii
Eyvahlar olsun kafayı yedi gençlik
Millet çıldırmış
Tabikide etkisinde kaliyorlar
Gördüm videoyu o çocuğun linç edilmesi lazım
Videoyu nereden bulabilirim
Oyun onun içindeki ceheri çikarmis belliki
Erkekler kapatilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?