Bize neden Padisah ve Halife Vahdettinin bir kursum atmadan Osmanliyi ingilizlere teslim ettigini ve ingilizleri asker selami ile karsiladigini anlatmiyorlar?
Bize neden Türkler isteyerek Müslüman oldu yalanini atiyorlar, gercekte Türkler katliam sonucu yavas yavas zorla Müslüman yapilmistir.
Bize neden Milli Mücadelede ülkeyi halk kurtardi diyorlar, gercekte ülkeyi Kemalistler kurtardi, Camiler cepheden kacak din adamlari ve islamcilar ile dolludu cünkü onlar ingilizler ile birlik oldu?
Gercek Tarih neden anlatilmiyor?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet resmî tarihin söylediklerinin çoğu yalan zaten. Sadece cumhuriyetin kuruluşuyla ilgili de değil, mesela Anadolu’daki insanların Orta Asya’dan geldiği, Osmanlı’yı kuranların kayı boyundan olduğu, Türk bayrağının şehitlerimizin kanını temsil ettiği (aslında bayrağımız bizanstan kalmadır) gibi daha bir çok tarihi yalan var. Araştırınca neler neler öğreniyor insan hayret ediyor ama araştırmıyorlar maalesef
Türkler Orta Asyadan geldi, geldigimizde Anadolu insani vardi tabiki, yani tam olarak yalan degil.
Digerleri dogru.
Türkiye’de orta asya geni %7 dir, DNA testlerinde de bu açıkça görülebilir, çoğu insanda çok az orta asya geni çıkıyor, bazen hiç çıkmıyor. Orta asyadan Anadolu’ya gelen Türkmenler azınlıktı yalnızca yönetici seçkin sınıf geldi. Anadolu’nun yerel halkları daha fazlaydı. Hepimizin kökeni bu halklara dayanıyor. Zaten tipimiz bile Asyalılara benzemiyor. Orta Asya tezi ulus devlet kurmak için bu kadar öne çıkarıldı zannımca. Bence bu konuyu bir araştırın derim, zira etnik olarak Asyalı türk olma olasılığımız yok.
Bu 7% orani kisiye göre 30% civarina cikabiliyor. Dedigim gibi Türkler Orta Asyadan gelmistir.
Evet Türklerin ana vatanı orta Asya’dır, orta asyadan Anadolu’ya Türkler gelmiştir ben bunu inkar etmiyorum. Fakat şu anki Anadolu halkı bu insanların soyundan gelmiyor, antik anadolu ve rum mirasçılarıyız. Dediğiniz %30 da genelde anadoluda aşiret halinde yaşayan henüz çok asimile olmamış Türkmenlerde ve tatarlarda görülüyor
Aman salla bea ne yapacan bunlari sana onlar ekmek vermicek işine odaklan
Yalan myms