Arkadaşlar bir arkadaşımla görüşüyorum eski tanıdığım. Adamla henüz dört kez görüştük. Daha ikinci görüşmede kendi semtine çağırdı. Hadi gittim orada bir parka oturduk. Sonra evine cagirdi gitmedim. İşte kadın erkek ilişkisi bu değilmiş biz çocuk değilmişiz. Ben buz gibi biriymişim. Beni öpmek ok şa mak istiyormuş. Ben kendimi çekiyormuşum. Tamam normal bir sevgililik sürecinde dokunuşlar olur ama daha ilk günden ban fazla geliyor. Benim gibi kız çok varmış çok duymuş bunları da. işte o kızların peşinde koşacak onları prenses gibi hissettirecek biri değilmiş bunu diyor evine gitmedim diye. Daha benim daha önce sevgilim bile olmadı demedim ona ama. Ilk benim için. Diyor ki ben benim için kendini riske atacak kadın arıyorum. Red pill düşüncelerine sahip gibi. Bilmiyorum belki de ben öyle düşündüm ama. Yani o mu doğru ben mi bilmiyorum beni bir kere kafeye bile götürmedi iki kez sahil iki kez park. En son da diyor ki sevgine ihtiyacım var erkekler de sevilmek ıster. Yani gerginsin yanımda diyor. Sana dokunurken kendimi güvende hissetmiyorum vs. Dedim güvende hissetmek zamanla olur. Anlamıyor. Yani daha dört kere görüştük biraz geçse anlayacağım haklı diyeceğim ama şu anda olmaz ki. Diyor ki kendini bana bırak
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klasik s*kemeyen erkek tripleri. Direk kaç sonra çok üzülürsün. Seni manipüle etmeye çalışmış aklı sıra.
Hep böyle yapıyor işte benden hoşlanıyormuş ben niye buz gibi soğukmuşum… ya daha konuşmaya başlamışız spordan foto atmadım diye bir trip bir trip. Yani anlamıyorum.
Psikoloğum bu arada. O yüzden bir erkek olarak sana sadece kaç diyorum. Ama ibanını bile engelle yani. Çünkü inanılmaz bi cinsel açlığı var bunun belli. Ben sana davranışlarını anlatayım onun; arabada görüşmek ister, kahve içelim dersin mesela ama o alalım arabada tenha yerde içelim der, sürekli boydan foto ister özellikle sporda ya da duştaysan, seninle dışarda gözükmek istemez hep ev, araba ya da tenha yer arar, sürekli “istesem başkasına giderim ama seni seviyorum” der. Klasik.
Ya ilk benim semtime geldi sahilde yürüdük sonra birden kendi semtine çağırdı ki bana uzak. Diyorum ortak bit yerde bulusalim uygun değiliz görüşmeyelim dedi bana. Çok üzüldüm ve gittim. orada da parkta oturduk. Ya bira almış çişi gelince gidiyor çimlere yapıyor. Dördüncü buluşmada da aynısı oldu dört tane bir almış çişi gelince gitti arkada çimlere yaptı. ne diyeceğimi bilemiyorum. Sende çapkın görüntü var diyorum, diyor ki ben boylu poslu adamım öyle şeylere ihtiyacım yok onu kendine güvenmeyen erkekler yapar. Bana dediklerine çok kırıldım. İşte benim gibi kız çok varmış çok duymuş bu lafları. Evine gitmedim diye diyor ki sanki tecavüz edicem sana. İnan çok üzüldüm.
Sana son kez diyorum bak her yerden engelle. Abaza bile değil bu resmen sapık. Başka bir şey demiyorum.
Ya bir de insan hani kandıracaksa bile biraz kibar olur. O kadar sert ve kırıcı yazıyor ki. Sanki ben mecburum da yapmıyorum gibi. Kavga eder gibi sürekli. Narsistlik var mı sence?
Senin amacın ne peki? Aşık filan mı oldun? Yani hiç mi anlamadın gerçekten tek amacının seninle ilişki yapmak olduğunu? Narsistlik var sapıklık da var.
Bilmiyorum böyle duygusal bir bağımlılık hissediyorum ona karşı. Yanlış olduğunu biliyorum. İyi gelmediğinin de farkındayım ama koparmıyorum
O zaman sana iyi geceler diliyorum ben de. Sonra diğer erkeklere küfürler ediyorsunuz.
Yok bırakıcam tamamen.
BırakıCAM değil işte şu an engellemen lazım. Eminim uyanık olsaydı fotoğraf isterdi senden.
İstedi zaten. Spordan… ama ben zaten açıl fotoğraf asla atmam. İstediği kadar istesin. Peki nasıl bir mesaj atayım kapanış mesajı olarak sence onu atıp engellemek istiyorum
İyi misin? Hala kapanış mesajı diyorsun. Ben senin aradığın tarzda bir kadın değilim. Kendine istediğin gibi bir kadın bul. Yaz gitsin.
Öyle biri olmadığımın da farkında. Ona rağmen bu ısrar…. Evet dedim çünkü bulusucaz diye konuştuk birden engellesem garip mi durur diye atıp engellemek istedim
Farkındaysan hala onu düşünüyorsun ve bu çok komik. Kendine bu saygısızlığı neden yapıyorsun? Annen baban seni bu profilde bir adam hiç etsin diye doğurmadı. Öz saygını koru.
Kafayı yemişsiniz gerçekten adamın seni s... Başka derdi yok
Çok sinirim bozuldu inanın çok üzülüyorum
Üzülücek bir şey yok akıllıysan Uzaklaş en azından niyetini erken belli etmiş oyun yapmamış işte bence sevin ve kendini koru
Dışardan bir yabancı gibi yazdığını oku farzet bunu başkası yazmış ona ne demek istersin
Sen iyi misin daha ne yapıyorsun bu adamla derdim
Tamamdır cevabını kendin verdin gerisini hallet :)
İşte onu yapamıyorum sürekli içimde ya farklı olursa bu sefer diye bir ses var çok sinirim bozuluyor
Çok yeni degilmi duygularin oluşmadı zaten bu kdar zor değil
Yani sorun ne biliyor musun bu adamdan ben eskiden hoşlanıyordum birden görüşmeye başladık ama hislerim eski. Ve de sanirim biraz da takıntı olfı
Anlıyorum seni gerçekten zor geliyor insana ama imkansız değil bende birine takılı kaldım baktım uzaklasamiyorum kendimi kovdurdum hala aklıma gelip canımı yakıyor:( ama imkansız biriydi
Ya inan her şey ortada her şey belli. En başından beri. Halen değişmesini beklemem kendim için çok acı. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Hep şöyle yapsam olur mu boyle yapsam olur mu derdindeyim. Cinsellik vs elbette kadın erkek ilişkilerinde olur ama bu ne acele anlamadim. Çok üzülüyorum inan onlayken de gergin ve mutlu değilim. Ama onsuzken de kendimi kötü hissediyorum niye böyle oldum anlamadim
Takıntı kendinden dedin işte
Ama bak sen bunu kendini avundurarak normal diyosun normal değil nişanlın bile değil çok yeni ve sana resmen cinsellik teklif ediyor sözde normallestirerek o sırada manipüleci tavrıyla yalandan duygusala bağliyor seni kıvama getirmek için istediğini alınca birden her yolu kapatıp uzaklaşacak sonra sen acı cekicen ulasamiycan oda yeter bırak peşimi diyip sana hasta damgası vuracak anladinmi lütfen kendine gel
Peki yani anlamıyorum neden bunu yapıyor bir sürü başkalarıyla beraber olabilir sadece bunu arayan ondan duygusallık beklemeyecek kadınlar da var yani neden beni ikna etmeye çalışıyor anlamıyorum
Neden neden neden kızın erkekler uçkuruna düşkün istekli yani azgınlık başlayınca yapmayacaklari şey Yok
Bizde düşkünüz bizim de cinsel isteğimiz var buna katılmıyorum bu adam resmen başkasını kullanmaya çalışıyor
Amacı Sevgi değil yatağa atacak kız arıyor uzak dur
Sakın o adama yaklaşma onun niyeti başka gördüğün yerde yolunu değiştir seni zorlarsa tanıdık birinden yardım al
İlginç ama ciddi düşünmüyor kesin yoksa en başlarda böyle olmaz
her şey ortada bence soru gereksiz olmuş.
Biliyorum sadece şunu sormak istiyorum. Yani adamla normal bulussam bile zamanla sevme ihtimali nedir
Bence yok öyle ihtimal.