Bizim aileye ait bir eczanemiz vardı. Her sabah babamla birlikte dükkânı açmaya giderdik. Eczanemizin tam karşısında başka bir eczane vardı ve orada çalışan bir kişi sürekli bana bakıyordu. Zamanla, babamı sorma bahanesiyle birkaç kez bizim dükkâna geldi ve benimle konuşmaya başladı. Ben ise bunu tamamen esnaflık çerçevesinde, normal bir iletişim olarak görüyordum.
Bir süre sonra arkadaşlarımla bir eğlence mekânına gittik. Orada da aynı kişi arkadaşlarıyla birlikteydi. Bana selam verdi, ben de selamını aldım. O geceden sonra numaramı verdim ve konuşmaya başladık. Yaklaşık 1,5 yıl boyunca iletişimimiz devam etti. Aramızda ciddi bir sorun ya da tartışma hiç yaşanmadı.
Daha sonra, bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Bir arkadaşım, oğlunun numarasını bulmuş ve bana “yaz” dedi. Aslında içimde oğluna yazmak gibi bir niyet ya da plan yoktu; tamamen anlık bir duyguyla oğluna mesaj attım ve durumu anlattım.
Bunun ardından o kişi beni her yerden engelledi. Ne konuşma oldu ne de bir açıklama. Her şey bu şekilde, bir anda bitti.
Bir süre sonra arkadaşlarımla bir eğlence mekânına gittik. Orada da aynı kişi arkadaşlarıyla birlikteydi. Bana selam verdi, ben de selamını aldım. O geceden sonra numaramı verdim ve konuşmaya başladık. Yaklaşık 1,5 yıl boyunca iletişimimiz devam etti. Aramızda ciddi bir sorun ya da tartışma hiç yaşanmadı.
Daha sonra, bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Bir arkadaşım, oğlunun numarasını bulmuş ve bana “yaz” dedi. Aslında içimde oğluna yazmak gibi bir niyet ya da plan yoktu; tamamen anlık bir duyguyla oğluna mesaj attım ve durumu anlattım.
Bunun ardından o kişi beni her yerden engelledi. Ne konuşma oldu ne de bir açıklama. Her şey bu şekilde, bir anda bitti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim burkuldu okurken, zor bir durum yaşamışsın 💔
Bak şimdi, bu adam evli ve seni aldatma hikâyesinin içine çekmiş. Sen de bunu öğrenince oğluna yazıp gerçeği söyledin. Burada asıl yanlış yapan kesinlikle o, sen değilsin.
Şimdi “Engeli kaldırır mı?” kısmına gelirsek; büyük ihtimalle kaldırmaz. Çünkü yüzleşmek, sorumluluk almak istemiyor. Engellemek, kendi vicdanını susturmak için en kolay yol. Kaldırsa bile, bu sağlıklı bir şey olmaz, yine kaçamak, yine yalan olur.
Canım, bence bunu bir kapanış olarak gör. Onun değil, senin kendini engelini kaldırma zamanın. Kendini suçlama, hayatına dürüst ve net birini almayı hak ediyorsun 💫