Sizce engellemi kaldırır mı illerde ki zaman da?

Bizim aileye ait bir eczanemiz vardı. Her sabah babamla birlikte dükkânı açmaya giderdik. Eczanemizin tam karşısında başka bir eczane vardı ve orada çalışan bir kişi sürekli bana bakıyordu. Zamanla, babamı sorma bahanesiyle birkaç kez bizim dükkâna geldi ve benimle konuşmaya başladı. Ben ise bunu tamamen esnaflık çerçevesinde, normal bir iletişim olarak görüyordum.
Bir süre sonra arkadaşlarımla bir eğlence mekânına gittik. Orada da aynı kişi arkadaşlarıyla birlikteydi. Bana selam verdi, ben de selamını aldım. O geceden sonra numaramı verdim ve konuşmaya başladık. Yaklaşık 1,5 yıl boyunca iletişimimiz devam etti. Aramızda ciddi bir sorun ya da tartışma hiç yaşanmadı.
Daha sonra, bu kişinin evli olduğunu öğrendim. Bir arkadaşım, oğlunun numarasını bulmuş ve bana “yaz” dedi. Aslında içimde oğluna yazmak gibi bir niyet ya da plan yoktu; tamamen anlık bir duyguyla oğluna mesaj attım ve durumu anlattım.
Bunun ardından o kişi beni her yerden engelledi. Ne konuşma oldu ne de bir açıklama. Her şey bu şekilde, bir anda bitti.
Sizce engellemi kaldırır mı illerde ki zaman da?