NATO ülkesiyiz lakin durumlar farklı
1 ay
Türkiye 3. Dünya Savaşına dahil olmamalı. Valla bir yolunu bulmak zorundayız. 2 tane füze bile yesek sineye çekmeli alttan almalıyız. Savunmaya yüklenmeliyiz.
Ya olum Dünyanın tam ortasında o kadar kötü bir konumdayız ki. Rus tarafı olsak İstanbul İzmir civarından vurulacaz. Avrupa cephesinde olsak Rusya ve İran vuracak direk hedefiz ya
Cevap
10Cevap
valla knk ben isviçredeyim isviçreye saldırabilmek için dağları geçmen dağları geçmek için dağ geçitlerini geçmen lazım ve tüm dağ geçitlerinde bomba var herhangi bir savaş ihtimaliyle dağlara geçiş sağlayan tüm yerler patlar ve daqğlarda güçlü silahlar ve nükler savaş olması halinde güçlü sığınaklar var gerçekten isviçreye bişi olmaz
Ne güzel bro
aynen eğer savaş çıkarsa bankadan borç al isviçreye yerleş franklar çok para ediyor zaten bir aylık maaşınla rahat ödersin
Yahudi misin
Peki rahatsız olmazsan sana bir kaç soru sorabilir miyim?
Ekonomi iyi olsaydı batı tarafinda olurdu bu hükümet ekonomi kötü olduğu için denge politikası izliyor 1. Dünya savaşına girme sebeplerimizden biri ekonominin kötü olması ve Almanyanin borc vaadi idi
sence gerçekten araplarla aynı saftamı olucaz. ırağı nasıl bam güm yaptıysak aynısını filistine de yapacağız. dünya liderimiz <3 o bize, bizde ona çok güveniyoruz
Kanka olaylar çok karışık
@Javelinn yazdım ya okumuyon mu
@Javelinn aynen kesinlikle o benim bir başkası değil
3 dünya savasi olursa nato diye birsey kalmaz herkes kendi cikarlarini düsünür
Ya NATODAN cikacak ya da NATO'nun yanında yer alacak
Bilmiyorum asker olmayı düşünüyorum bakıcaz ne olduğuna
Ben eski askerim bıraktım ama Allah korusun savaş çıkarsa dönerim ama savaş öyle basit bir şey değil ben badimi kaybettim çok zor bir durum
orta dogudayız sağ üstümüzde rusya sol üstümüzde balkanlar altımızda koskoca ortadogu var yani en berbat cografyalardan birindeyiz savaştan kacınmamız neredeyse imkansız
Ne olursa olsun tarafsız olmalıyız
Kesinlikle ama bu coğrafyada çok zor
Ama aynı adamlar yok kardeşim
Keşke
Her halükarda batı kanadında
Doğu kanadında yani Rusya Çin İran kuzey Kore
Bende öyle tahmin edyrm
Ama çok göstermiyor
şu an kendi ırkımızdan insanlara yıllardır zulüm eden çin mi?
Rusya'da en üst seviye askeri istihbari isimler Türk kökenli, İran'ın lideri de askeri istihbari yöneticileri ve dini yapısı Türk kökenli, Çin'de ülkenin ana idaresindeki politbüroda Uygur üyeler var.
Türkiye'nin ise siyasi askeri üst düzey yönetiminde neredeyse esas kökeni Türk olan kimse yok. Rum, Ermeni, Gürcü, Çerkez ve Arap ile hatta Yahudi kökenli kişiler yer alıyor.
Burası Türk ülkesi ama diğerleri değil. Burada Türkler sistem kendilerinin sanıyor ama hiçbir ciddi makam ve mevkide değil ülkenin geleceğine dair hiçbir etkisi yok ama Türk düşmanı denen yerlerdeki Türkler bırak ülkelerini dünyanın kaderine yön veriyor.
NATO'nun Türk halkına doğu bloku ile savaşsın diye sunduğu argümanlar Türk birliği, Turan vs. ama bu laflar arttıkça Türkler sözde bu büyük ideali kuracak sistemden kapı dışarı ediliyor.
ortada :)