Diğer 3. dünya savaşı olursa nasıl anlayacağız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Farzetkı 3. dünya savaşı yarın akşam 8.09 de çıktı biz o an nasıl anlayacağız kiBu arada da herkes bırbırıne nukleer yağdırıyor diyelim 3. dünya savaşı olursa nasıl anlayacağız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Heinkel Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl zaten çıktı. Savaş illa ki fiili olmaz. Enerji krizi körükleyecektir yine. 1 13 Yorumla Soran +1 yıl O zaman şöyle sorayım farzetkı aniden ruslar nukleer attılar abd ye ve bazı ulkelere bunu nasıl anlarız Yorumla Soran +1 yıl Aniden çıkan nukleer savaş Yorumla Heinkel +1 yıl medya kuruluşlarından öğrenirsin. Eskilerin dediği gibi ajans haber verir. Yorumla Soran +1 yıl olursa haberler tv çalışır mı Yorumla Heinkel +1 yıl çalışmıyorsa zaten bize atmışlardır, başkasına attıysa bizim tv niye çalışmasın kanka Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Bir blogda okumuştum ıngıltere bı sıstem kurmuşlar savaş başladıgı anda cep telefonlarına otomatık mesaj gelecekmıs nukller çatışma cıktıgı anda Yorumla Heinkel +1 yıl kanka bunun için hali hazırda ikazlar var, çalan sirenler, kargaşa. bir emp atılsa nasıl sms gönderecek mesela ingiltere? Artık bunlar demode , mekanik yollar daha güvenli. İnsan istihbaratı daha önemli. Yorumla Soran +1 yıl Bence öyle ya da böyle büyük savaş çıkacak bence ben 3. Dunya savasına kesin olarak bakıyorum Yorumla Heinkel +1 yıl doğrudur kank Yorumla Soran +1 yıl Önlem alamıyoz ki para yok, 🤣 Yorumla Soran +1 yıl En kucuk sığınağı inşa etsen 100 bınden aşagı gıtmez gıbı Yorumla Heinkel +1 yıl ahaha sapşik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nükleer atılmaya başlandıysa zaten yakın da ölüceksin denektir kasma fazla 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Merak etme erken ölmeye niyetim yok önlemimi alırım 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He alcam önlem en az 50 km çukur kazman gerek aşağıya hayatta kalabilmen için Yorumla Soran +1 yıl Önlemin azı fazlası olmaz bi maske ve ufak bir bodrom iş görür 2 hafta idare ederim sonra adalara topuk 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
zaten çıktı. Savaş illa ki fiili olmaz. Enerji krizi körükleyecektir yine.
O zaman şöyle sorayım farzetkı aniden ruslar nukleer attılar abd ye ve bazı ulkelere bunu nasıl anlarız
Aniden çıkan nukleer savaş
medya kuruluşlarından öğrenirsin. Eskilerin dediği gibi ajans haber verir.
olursa haberler tv çalışır mı
çalışmıyorsa zaten bize atmışlardır, başkasına attıysa bizim tv niye çalışmasın kanka
Anladım
Bir blogda okumuştum ıngıltere bı sıstem kurmuşlar savaş başladıgı anda cep telefonlarına otomatık mesaj gelecekmıs nukller çatışma cıktıgı anda
kanka bunun için hali hazırda ikazlar var, çalan sirenler, kargaşa.
bir emp atılsa nasıl sms gönderecek mesela ingiltere?
Artık bunlar demode , mekanik yollar daha güvenli. İnsan istihbaratı daha önemli.
Bence öyle ya da böyle büyük savaş çıkacak bence ben 3. Dunya savasına kesin olarak bakıyorum
doğrudur kank
Önlem alamıyoz ki para yok, 🤣
En kucuk sığınağı inşa etsen 100 bınden aşagı gıtmez gıbı
ahaha sapşik
Nükleer atılmaya başlandıysa zaten yakın da ölüceksin denektir kasma fazla
Merak etme erken ölmeye niyetim yok önlemimi alırım 😁
He alcam önlem en az 50 km çukur kazman gerek aşağıya hayatta kalabilmen için
Önlemin azı fazlası olmaz bi maske ve ufak bir bodrom iş görür 2 hafta idare ederim sonra adalara topuk 🤣
Nükleer atılır 😈
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!