Kaçarım
Savaşırım
Saklanırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
savaşırım; onun için bunun için değil;
böbreklerinin ağrısından ayakta duramayıp savaş sahasını terkedeceğine çadırdaki yatağından savaşı yöneten atatürk için,
anaların biricik kuzuları 18, 19 yaşlarında gençliklerine kıyıp canını veren kardeşlerim için,
ilim irfan adına ömrünü adayan hasan ali yücel için,
tarihi zaferlerle dolu şanlı türk ordusu için.
problem değil.
Cevap
5Cevap
Bu topraklar için savaşılır savaş ne zaman benim kapıma dayanır o zaman savaşılır birinin keyfi istedi diye elin aşağılık arabı için savaşacak değilim şunun ayrımını anlayın artık gidip orada elin pislik arabı için hiç birimizin savaşmasına gerek yok
Kanımın son damlasına kadar mücadele ederimm vatan için canımı seve seve feda etmeye hazırım.
ben yahudi olduğum için ailem ve tüm arkadaşlarım beni dışladı o yüzden savaşmazdım isviçrdeyim zaten şu an bide burdan israille geçen gün 10kfrangtan fazla paraa gönderdim
Ailen yahudi olmadan sen nasıl yahudi olabiliyorsun. Onlarda soy bağı önemli. Soyun onlardan gelmiyorsa yahudiler de seni dışlar
annem yahudi ama halam değil amcam değil çünkü onlar farklı aileden benim annemle babam yahudiydi kuzendiler ama amcamla halam başka ailelerden geldi yani ben yahudi soylu o başka soylu
abi ama aslında yahudilikte problem yokmu mesala bir müslüman yahudi olmak istiyor ama aileden dolaayı olamıyor o nasıl olcak saçma bence
Sonradan yahudi olamazsın. Yahudilik soyla gelen bir şey. Madem yahudiliği seviyorsun önce tevratı oku ve okuduktan sonra da yahudiliğin sonradan seçilebilen bir şey olmadığını anlayacaksın
Savaşırım da nasıl savaşırım onu bilemiyorum benim savaşta sadece erkek askerlere pansuman yapmak , veya bazen keskin Nişancılık yapmak gibi katkılarım olur heralde
Bu topraklar kolay kazanılmadı nere kaçıyorsunuz la
Kaçarım.
Kaçmam savaşırım
Orduya yazilirim
Kaçarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?