Söylemesi kolay lafla peynir gemisi yürümez burada milliyetçilik taslayanların kaçması bir bombaya bir silaha bakar? Eğer ciddi bir savaş çıksa ne yapardınız?
Sığınmacı olarak Başka ülkeye kaçırdım
Savaşa katılır ve bu uğurda ölümü göze alırdım
Gitmekle kaçmak arasında kalırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yunanistan dediğin bizim bir tabur askerimiz kadar nüfusu var zaten. Milliyetçiler değil de kanı bozuklar çok maalesef ülkemizde. Yunanistan ya da fransa fark etmez türkiye kimle karşı karşıya gelse karşı tarafı destekleyecek çok vatansız var
Yunanistan ABD'den aldığı f35 lerle hav üstünlüğünü ele geçirdi senin haberin var mı?
Hava*
Ayrıca nüfusları daha az ama aktif asker sayısı bizimle aynı sayılır bence hafife alınacak kişiler değiller
Fox haberde mi izledin bunu yoksa halk tv de mi 😀😀😀 Türkiye yi kabile ülkesi mi sanıyorsun sen. Kimse bi halt yiyemez rahat olma rahatsız olun sen ve senin gibiler
İşte Osmanlı da böyle ben yıkılmazım yenilmezim diyerek sağa sola savaş açtı içinden geçtiler Osmanlı'nın ve yıkılma dönemine girdi. Kibir insanı mahveder, bu ülkeyi kaf dağında sanma git pkk videoları izle herifler mevziye 5 metreye geliyor bizim askerler telefonla oynuyor hala dünyadan haberleri yok adam içeri el bombası atıp kaçıyor ve 5-6 şehit ne şehidi telefonla oynarken öldü. Adamlar hava üstünlüğünde bizi geçtiler asker sayısı ciddi bir savaşta bizden fazla milliyetçi değiller konusuna gelirsekte Ellerinden aldığımız Konstantinopolisi ( İstanbul ) tekrar başkent yapmak için yanıp tutuşuyolar.
@xFEDERALL o dediğin akp hükümetinden önce oluyordu şimdi iha lar siha lar pkk nın tepesinde sürekli. Osmanlı dünyaya hükmetti boş yapma. Kimden yana iseniz orada durun tek tek kucaklayacagiz alayinizi Osmanlının torunları var olduğu sürece türklük baki kalacak ermeni tohumları sizi
Sen çok fazla a haber izlemişsin 🤣🤣
Ekonomi kırılıyor dolar 30 TL Euro 32 yabancılar türk kadınları hakkında şaka yapıyor çok kolaylar diye sen ne diyorsun 😂
Tüm benliğinie silineceksiniz İslamcı faşistler elbet birgün. Burası laik Türkiye Cumhuriyeti beğenmeyen yallah arabistana
Gizli. mal boş yapma burası müslüman Türk çocuklarının yurdu. Senin dediğin gibi olsaydı bugün iktidarda chpkkk olurdu 😀😁😂😄😅😆😆 geliyordu gelmekteydi merdivene tersten bindi konyaya ülke dedi çok komikti gerçekten 😀😁😂😃😄😅😆😉😊
Nereden nereye müslüman türk çocuk yurdu 😂🤣😂🤣😂 burası laik bir ülke kudurmaya devam edebilirsin ayrıca Anadolu Türkleri gerçek Türkler değil turkleşmiş Rumlar ve Ermeniler 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Gizli. mal kuduran biz değiliz ki siz kuruyorsunuz. Secim zamanı azmştnz sandikta koyduk çocuğu size atlattık resmen sizi 😀😁😂😃😅😆😆 çok zevkliydi gerçekten. Acele etme birdahaki seçimde kol gibi koy acagz
Seçimde gerçekte tayyoş 43 almıştı hileyla aldılar sen kudur 🤣😂
Ummadığınız anda tamda gücü tammaen ele geçirdik dediğinizde öyle bir tokat vurulacak ki size yerinizden doğrulamayacaksınız o günler yakındır
Ömrümüz boyunca asla kaçmadık. Kaçarız diyenler varsa buyursunlar şimdiden gitsinler. Öyle insanlara ihtiyacımız yok.
Bu ülke için kılımı kıpırdatmam.
Katılıyorum
Suriyeli ve Afganların bizden daha çok değer gördüğü, malum şahsın bize oy vermeyen dinsiz kitapsız dediği yerde bu ülke yansın umurumda olmaz.
Zaten her geçen gün daha da çığrından çıkıyor bu ülke Erdoğan dün açık açık şeriatı savundu