Bazı insanlar Angelina Michelle’nin aslında gerçek olmadığını, bir yapay zeka tasarımı olduğunu iddia ediyor. Bunun aslı var mı, Angelina Michelle gerçek mi?
Angelina Michelle gerçek mi, yoksa yapay zeka tasarımı mı?
Evet çok güzel bir kadın. Kendisini ilk keşfettiğinde hemcinsim olduğu halde bütün gün stalklamıştım🙂Fakat gerçek bir insan değil de yapay zeka olduğunu söyleyenler de var
Ben var zannediyordum fakat ekşide yapay zeka olabileceğine dair bir yorum görünce kafam karıştı. Kendi de çok güzel, fotoğrafları da biraz yapay duruyor. Ben de bir acaba dedim. Meraktan bilen varsa diye bu soruyu sordum. Yoksa bende tam bilmiyorum ama vardır heralde 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yapay olabilir evet
Gerçek, ben Instagram'dan takip ediyorum, bir ara sevgilisi bunu terketmiş çok şaşırmıştım bu kadar güzel olupta terkediliyorsa
Öyle mi.. Mankenlerin bile terk edildiği, aldatıldığı bu dünyada aldatılmaya terk edilmeye çok fazla anlam yüklememek lazım demekki.
goren varsa soyleysin kimse mi bu kadini sans eseri olsa bile gormedi
Değil mi.. bir de bir ara Burak Özçivit ile görüntülü konuştuğu söyleniyordu
bence yalan burak kim o kim ne alaka
Sonradan Burak yalan olduğunu söyledi tabi
😅😅
Gerçekse eğer gerçekten insan çocuğu değil🤣
Kurşun atar kurşun yerim
Evet çok güzel bir kadın. Kendisini ilk keşfettiğinde hemcinsim olduğu halde bütün gün stalklamıştım🙂Fakat gerçek bir insan değil de yapay zeka olduğunu söyleyenler de var
Ciddi mi :O
Evet, soru da da bunu sordum ya zaten
Anlamadığım konu şu, böyle bir hanım efendi var mı yokmu 🥲
Ben var zannediyordum fakat ekşide yapay zeka olabileceğine dair bir yorum görünce kafam karıştı. Kendi de çok güzel, fotoğrafları da biraz yapay duruyor. Ben de bir acaba dedim. Meraktan bilen varsa diye bu soruyu sordum. Yoksa bende tam bilmiyorum ama vardır heralde 🙂
Ne kadar güzel yazdınız eksiksiz ve muazzam
Teşekkürler
Rica ederim
Yapay zeka gibi
Yapay