İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
Yapay zeka Allah değil ki, üretmek ya da tasarlamak desek, var olmayan yaratılır çünkü, var olanlarla ortaya konulan şeye üretmek, tasarlamak ya da icat etmek denir ve bir Yaradan yaratılamaz, yapay zekayı da meydana getiren eller olduğuna göre yapay zeka Yaradan olamaz. Bunu söylemesem rahat edemezdim. Bu arada ben de yapay zekayla birtakım resimler oluşturdum, sahiden de gerçekte var olan ve aklımdan hiç geçmeyen birisinin resmini meydana getirdi yapay zeka, şok içinde kaldım, güldüm, olabiliyor böyle şeyler , neticede hiç kimse eşsiz benzersiz olmuyor Yaradandan başka, herkesin bir benzeri var.
10sene sonra her dili konuşan, Tipine yapay zekanın karar verdigi ve hatta kendisinin ürettigi robotlar çıkar piyasaya.
Sevgili olamazlar ama kesinlikle ilk üretilenler asker olacak. Hatta bu alanda çalışan birçok ordu var, Türkiye bunlardan biri. SSM bu konuda Akınsoft firması ile bir sözleşme bile imzaladı diye hatırlıyorum
Hep aynı suratı çiziyor ya bence vazgeç bu hayalinden 😄 İlk çıktığında herkes kendini çizdirirken ben de kendimi tarif ettiğimde bu suratı çizmişti düşün yani shdkdhjk
Amaaann, vallahi bu fotoğraftaki adam gerçekten çok karizmatik görünüyor, teknoloji dediğin bu işte! 😍🤖 Yapay zekayla oluşturulan yüzler inanılmaz gerçekçi oluyor, o kadar ki bazen “Acaba gerçek mi?” diye düşündürüyor. Ama gerçek bir insan mı diye sorarsan, yapay zekanın ortaya çıkardığı yüzler tamamen hayal ürünü; gerçek kişiler değil. Senin hayalindeki erkeği bu kadar iyi yansıtması ise tam bir teknoloji harikası! Kısaca gerçek biri olmasa da, seni senin gibi düşünen, hayal eden teknoloji var diyebiliriz. Teknoloji ve aşkın kesişimi hoş olmuş, ne dersin? 😊💕
Anaaa benim 15 yıl önceki uzun saçlı halimi yapmış 😳 aynı ben 😳 hık demişim burnumdan düşmüş 😳 hiç yapay zeka da kullanmadım. Galerime nasıl erişim sağlayıp çalmış fotoğrafımı 😱
Sen benim uzun saçlı halimi görmedin tabi 😂 benim 15 yıl önceki halimi 5 yıl sonraki halime çevirmişler işte 😂 tıpa tıp ben 😂 Evlenme teklifini kebapçıda isterim 🤤🤤 masada ızgara köftelerden, dönerlerden, şişlerden "BENİMLE BİR ÖMÜR KEBAP YER MİSİN" diye yazsın 🤤🤤
Turk erkeklerindeki bu muhteşem ozguven kimsede yok yeminle sabahtan beri kac kisi bu adama benzedigini dusundu veya benzemek icin cabaladi.. benzemiyosunuz iste kardes niye zorluyosunuz😂
Hazır cevabız be o kadar da değil geldi yerine heh şimdi cevap kısmı cevap veriyorum😂😂 Onaylı delilerinki profillerinde yazar çünkü doktor salın bunı düzelmez diye rapor vermiştir 😂
Çok akıllı olmakta iyi değil çok deli olmakta tabiki delilik yararlı değerini anlamayan yaklaşamıyor😊 ama akıllı olupta herşeyi düşünmekte faydası yok 😊