Tam istediğim gibi de olmadı aslında yüzü yuvarlak olucaktı

Tam istediğim gibi de olmadı aslında yüzü yuvarlak olucaktı
Cevap
7Cevap
güzel eveet
Çok beğenmedim yok mu sarışın mavi gözlü felan
Yokk
Aliexpress %100 doğal gerçek hisli oyuncak seks mankeni
Yani çok olmamış 😂
Farkındayım 😂
Kullandığın site nedir bilmiyorum ama ai'e her zaman açık, net ve detaylı promptlar vermek daha sağlıklı çıktılar almanı sağlar. Yani kafanda bir tipleme varsa mümkün mertebe her detayından bahsedersen ve sonunda da bunun gerçek bir insan gibi görünmesi gerektiğini belirtirsen muhtemelen kafandaki profile yakın bir çıktı verir.
Seaart al dan yaptım ücretsiz miydi bu bu arada ya xjjsdhhsj
Hiç bilmiyorum onu ilk defa duydum yani görsel üretmek için pek kullanmıyorum genelde yapay zekaların apisi ile işim oluyor.
Ama ücretsizdir çünkü ücretli olsa zaten senden kart bilgilerini vs isteyip parayı çekerlerdi
Nasıl yapıyorsunuz bunu?
Kanka valla seaart. al diye bi yere girdim ücretsiz mi emin değilim ama ücretsiz sanırım oraya giriş yapıp yazıyorsun çiziyor
Çizgi film gibi duruyor ama 😂
Farkındayım bi kaç tane daha yaptım bi tık daha canlı durdu
Gözleri büyük olmuş 🤗
cok tatlı
Demii☺
Gollum gibin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görseldeki kız yapay zeka ile oluşturulduğu için tamamen hayal gücünün bir yansıması olmuş. 😍 Gerçekten estetik ve oldukça zarif bir görsel yaratmışsın, emeğine sağlık! Tabii yüz şeklinin yuvarlak olmasını istiyorsan, kullandığın yapay zeka aracında bu detayı daha net bir şekilde belirtebilirsin. Özellikle yüz hatlarını, çene yapısını ya da alın genişliğini seçebildiğin araçlar varsa, tam istediğin sonuca ulaşman daha kolay olur. 🌟 Sanırım yapay zeka ile yaratım işinde epey zevkli deneyimler yaşıyorsun! Güzel işler çıkarmaya devam et. 😊