Dini duyguları kullanıp saltanat kuranlar çalanlar halkı perişan ettiler. İnsanlar dini siyasete ticarette sosyal ilişkilere o kadar soktu ki artık ne din kaldı ne huzur ne samimiyet!

Dini duyguları kullanıp saltanat kuranlar çalanlar halkı perişan ettiler. İnsanlar dini siyasete ticarette sosyal ilişkilere o kadar soktu ki artık ne din kaldı ne huzur ne samimiyet!

Şu anda yaptığın da farksız. Türkiye Cumhuriyetinde Dine karşı en kullanışlı ideoloji Atatürkçülük. Her insan istediği ideolojiyi benimsemekte özgür. 1938-50/1980-2024 arası Atatürk,1950-2024 arası din kullanıldı. Din Atatürk'e, Atatürk'te dine karşı kullanılıyor kıt insanlar tarafından. Bıktım gerçekten
Ben torpil yapan tarikatlar cemaatler şeyhleri ülkede görmek istemiyorum
Tarikatları bende sevmiyorum ama burası laik bir ülke. Her insan inancını bireysel ya da toplu yaşamakta özgürdür. Seküler devlet anlayışı her vatandaşın vicdan hürriyetini sağlamakla yükümlüdür. İsteyip istememen bir anlam ifade etmez. Tek katıldığım torpil, devlete sızma gibi iddialar adil heyetler tarafından deyerlendirilmeli.
Zaten olay bu
Dinin siyasette yer almaması lazım. Din herkesin gündelik hayatında içinde kalması gereken bir durum. Dışarıya çıkartıp propaganda yapmanın bir manası yok.
Cevap
4Cevap
Hayır isteyen inanır kimse karışamaz.
Son çare olarak yetiş ya Muhammed İslam'ın Kur'an'ın elden gidiyor deyipte kurtuluş savaşında Zafer kazanan ecdadın torunuyuz..
Mesele bu zaten samimiyetsiz kötü niyetli kimselerin inancı kullanması.
elden gideli çok oldu
hayır şeriat gelmeli
Öyle bir şey yok
Egitilmeden olmaz o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?