Haberlere göre Süleyman Soylu pandemi döneminden beri akp içinde yalnızlaşmış. Kendisi ilgi çekmek için bazı hareketlenmelere girmiş ve akpden çıkıp daha güçlü bir partiye geçmek istediği söyleniyor. Sizce bu parti chp mi? Deva mı? Yoksa başka bir parti mi olur?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendisini zerre sevmem. Yine tayyibe ağza alınmayacak hakaretler edecekse bence istediğine geçebilir :D
Ne zaman etmiş ki?
Ohooo dünyadan haberin yok kanks. Rte ye bu kadar ağır hakaretler eden başka birisi daha yoktur.
https://www.youtube.com/watch?v=ZdlfkkBgMj8
Çok temiz çalışıyorlar hemen her şeyi sildirmişler. İş yerinde vpn açamıyorum evden açınca atarım daha ağır hakaretleri. Bu video da kiler cılız hakaretler.
Ben hiç görmedim maalesef. Denk gelmedim.
Olan halka oluyor işte
Ne olcak ki kanks. Milyonlar vererek milletvekili olan kişilerin sence fakirlikle parasız insanların derdiyle işi olur mu? Ülkede din kitap bayrak vatanseverlik deyince herkesin aklı bi duruyor. Aha bu adam da bunları en çok kullanan adam. Sedat pekerden sonra dediler ki buna sen biraz dinlen ortalık bi soğusun. O yüzden inanılmaz arka planda. Tayyip ipini çekmediyse geçmez başka partiye. Çektiyse daha çok mamalanmak için parti kurar bu adam.
Din kitap diye diye insanları dinden, Müslümanlıktan soğuttular. Ben küçükken çevremde kapalı kadınlara saygı duyuyorlardı. Şimdi her kapalı kadını akpli yobaz diye dışlıyorlar. Çok şahit oldum maalesef
Soyadının aşırı zıttı birisi onun olduğu partiye oy verilmez aman aman
Aynı fikirdeyim. İmamoğlunu çok severim. Çok icraat yaptı. Herkes bilmeyebilir görmeyebilir. Ama ben memnunum. Eğer cb seçimlerinde aday İmamoğlu olursa ama Süleyman soylu chpye geçerse İmamoğluna bile vermem. Bu konuda çok katıyım
İstanbul'da yaşamıyorum o yüzden İmamoğlu da umrumda değil
Cb olursa diye diyorum zaten. İyi bir başkan. Ama ona da bir seferliğine vereceğim. Bu ülkenin en büyük sorunu baştakiler padişah gibi yaşayana kadar kök salmasına izin vermesi. Herkesi sırayla denemek lazım. Ama iyi birini görünce hep iyi gidecek sanıyor ülkedekiler.
Cb aday olursa o zaman bakarım diğer adaylar da önemli. Lakin AKP MHP kesinlikle oy vermem
Ümit özdağı da beğeniyorum ama yönetemez o yaşlı.
İyi partidikiler biraz dönek ve akp zihniyetli onlar. Onlara da oy verilmez
Dönek dediğim şey şu hangi partiye atıp tutuyorlarsa onun yalakası oluyorlar
Kısacası hiç bir parti kalmadı oy verilecek 😀😀 ben aday olayım
Nereye giderse o partiye asla oy vermem
Aynı fikirdeyim. İmamoğlunu çok severim. Çok icraat yaptı. Herkes bilmeyebilir görmeyebilir. Ama ben memnunum. Eğer cb seçimlerinde aday İmamoğlu olursa ama Süleyman soylu chpye geçerse İmamoğluna bile vermem. Bu konuda çok katıyım
Bu ülkenin beka sorunu resmen
Doğru söze 👏🏻 tutulur sadece
Ha ama demedi deme aday olsun çok oy alır
Allah korusun ya
Ay o zaman ülkeyi terk et yani. O derece.
Keşke imkanım olsa 🤣
Pasaport vize birde para versinler ben giderim ki.
Ben para istemiyorum oturum versinler yeter gerisini ben yarın halleder giderim ama maalesef köle ısaura gibiyiz
Kurtuluşta yok. Biz modern köleleriz
Kölelik bitti kapitalizim sosyalizm ya da adına ne koyarsan sadece isimler değişti ama hep alt tabaka altda kalmaya devam etti eeee altta kalanın canı çıksın mantığı yerleşmiş bu ülkeye sence fark eder mi kölelik veya demokrasi veya Ahmet gitmiş Mehmet gelmiş be fark eder ki
Ha son olarak yorumları okudum şöyle bir insanların medet bekledikleri adamlara bir bakın ya zafer partisi tek gerekçe ne mültecileri gönderecek cidden bu ülkeden hayır gelir mi seçmen bilinçli değil ki seçilen iyi niyetli olsun
Aynen
Yaşın genç kaç kurtar kendini kardeşim
Zafer partisi iyi veya kötü. Ümit özdağ onu kapının önünden bile geçirmez ki
Abi imkanım yok maalesef nasıl gideyim
Valla ümit özdağ dediğin adam da pek sağlam ayakkabı değil ya hani armut dibine düşermiş imkana gelince valla orasını bilmem bacım okuyarak mı evlenerek mi gidersin git bence
Hayırlısı olsun ne diyim. Çabalıyorum işte. 5 sene içinde ne yaptıysam o. Yoksa bitti zaten
Amin hayırlısı inşallah
zafer partisi
Ümit özdağ onu kapının önünden bile geçirmez 😂😂
Hahaha siyasette hic bir şey belli olmaz
Doğru söylüyorsun. Azeriden sonra kimseye güven kalmadı
azeri kim :D bilmiyorum ben
Akpye seçimden sonra son dk katılan dönek yok mu adam sandık. Zafer partisi aday çıkaracaktı. Yanlış hatırlamıyorsam.
Evet doğru
Beni ilgilendirmez hiç sevmem onu
👍🏻👍🏻Kimse sevmiyor ki
Ne bilim sen seviyosundur diye düşündüm bu arada
Hayır be günahım kadar sevmem
Peki öyle olsun 😅
Senin yaş 27 mi cidden
Evet niye
Edebilr
Kendi partisini kurabilir. Ne de olsa güçlü biri.
Hepsinin a...
👍🏻👍🏻👍🏻