İyi falan değil burası ciddi bir siteydi eskiden birçok şey öğrendim burdan. İnternetin yayginlaşmasıyal beraber sizler geldiniz ve boş boş yorumlar atmaya başladınız
Olmaz öyle tarafsızım. 20 yaşına gelmiş vatan evladı nasıl askere paşa paşa gidip vatani görevini yerine getiriyorsa sende paşa paşa gideceksin ve vatandaşlık görevini yapacaksın...
Ben sevdiğim taktir ettiğim birine oy vermem gerekiyor e bu durumda hiç bir parti liderini ne sever ne güvenir Türkiye'yi bu kurtarır diyemem onun için kimseye vermiyorum oy moy hadi eyvallah
Akp'nin yan sanayisidir refah partisi kardeşim. Bunlar Arapları ülkeye doldurmaya, Türkiye'yi Arabistan çölleri gibi yönetmeye hevesli partilerdir. Ben Türk'ün partisine yani zafer partisi'ne vericem oyumu. Arap partilerine değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
chp olabilir.
Boş oyumun akp ye gitmeyeceğini bilsem boş geçerim. İlk tur zafer partisi ikinci tur chp.
pkk ya vermiyecegime gore cumhur ittifakına
Alkolik hareket partisine
Oyle bi parti yok ciddi olun biraz secimler yaklasiyo
Ekonomi çok iyi
Kahvedeki haydar abinin eline telefon verirsen kız tavlanır diye KS ye gelir ve kız tavlama çalışır ve saçmalar
Atma ziyaaaaaa
Esnaf abi burası bilim sitesi ya bilimleş ya da çek git...
Bilim sitesi 😂😂😂😂😂 puhahahahah kuzum senin kafan brnden de iyi :)
İyi falan değil burası ciddi bir siteydi eskiden birçok şey öğrendim burdan. İnternetin yayginlaşmasıyal beraber sizler geldiniz ve boş boş yorumlar atmaya başladınız
Bir zamanlar buralar dutluk du 😣
İşte ozaman senin internetten haberin yoktu Kahvede zar atıyor mahalledeki adamlarla boş muhabbetler ediyordun
Ben 2014 den beri burdayım ozamanlar sadece bilgili saygılı insanlar internet kullanıyordu. Şimdi mahalledeki çitoz cu abi de kullanıyo
Ay tamam kasma bu kadar :)
Rahmetli Kemal Sunal aklıma geldi 😀
Seks partisi
Aynen😂😂
Ben tarafsızim kim ne yapıyorsa yapsın zaten
Olmaz öyle tarafsızım. 20 yaşına gelmiş vatan evladı nasıl askere paşa paşa gidip vatani görevini yerine getiriyorsa sende paşa paşa gideceksin ve vatandaşlık görevini yapacaksın...
Ben sevdiğim taktir ettiğim birine oy vermem gerekiyor e bu durumda hiç bir parti liderini ne sever ne güvenir Türkiye'yi bu kurtarır diyemem onun için kimseye vermiyorum oy moy hadi eyvallah
Oy vermeyerek akpartinin ekmeğine bal süreceksin peki o halde sen bilirsin... Korede olsan emin ol silah zoruyla sana oy verdirirlerdi
Yanlız sana bişey deyimmi böyle yaparak akpartinin ekmeğine bal sürüyorsun. Al linkteki video izle ve sonra tekrar düşün
youtube. com/shorts/1ZW57YJAxAQ? feature=share
youtube.com/shorts/1ZW57YJAxAQ?feature=share
Zafer ya da yeniden refah
Dağlar kadar fark var 2 parti görüşünde. Zafere vercem
Ne alaka Yeniden refah partiside iyi baya
Arapçı bir parti AKP gibi tıpkı.
Ben Türk partisine yani zafer partisi'ne vericem
Değil akp gibi değil zaten destek vermiyor
Akp'nin yan sanayisidir refah partisi kardeşim. Bunlar Arapları ülkeye doldurmaya, Türkiye'yi Arabistan çölleri gibi yönetmeye hevesli partilerdir.
Ben Türk'ün partisine yani zafer partisi'ne vericem oyumu. Arap partilerine değil
Cumhur ittifakı
Liberal demokrat Parti
Zafer net, Suri görmek istemiyorum
Bilmiyorum zorunlu olmasa kullanmam
Karar ver ozaman seçim yaklaşıyor..
Herkesin desteklediği partiye...
Parti kur oyum sana
Kime vercen oğlum?
keyfimin yettigine
Söyle işte gülüm ya
Büyümüşte partiyemi oy vercekmiş
Büyükmüşte gırgırmı geçiyor benimle
komik
Meleğim benim
Hadi canım sana zahmet söyle
YalvarBarışalım kime oy atacaksın hala daha söylemedin?
Senin burcun ne?
Bi cevap versen?
Yalvarayimmi illa uazman icin?🤣🤣
oy kullanmicam
kova
Cevap versene kıza 🤣
Yanlız sana bişey deyimmi böyle yaparak akpartinin ekmeğine bal sürüyorsun. Al linkteki video izle ve sonra tekrar düşün
youtube.com/shorts/1ZW57YJAxAQ?feature=share
Zafer partisine
Zafer
Zafer
Boşparti
Ak parti
Akp vercem dmf
Akparti
zafer partisi
Kyk silinirse belki
Oy vermiyorum
Vermen gerekiyor vermezsen akpartinin ekmeğine yağ sürmüş olursun. Chp ye at gitsin... ışte
Belki
zafer partisi
Mansur yavas