Her ne kadar ülkemizde kadın olmak zor olsa da artık bence erkek olmak daha zor.
3 ay
Her ne kadar ülkemizde kadın olmak zor olsa da artık bence erkek olmak daha zor.
Bir değerlendirme yapalım;
Belki de KADIN OLMAK biraz daha zordur
Namus ibaresi ve işleri yapma konusu aileden aileye değişir şahsen iki konuda da toplumdan ayrıştığımı düşünüyorum. Toplum dediğim toplumun geneli. Cinsel saldırıya uğramasam da otobüste yolda veya herhangi bir yerde yapmadığım halde iftiraya uğrama düşüncesi bile korkutuyor çünkü kimse dinlemez bir erkeği
Ben genelleme yapmıyorum beyfendi ama ne yazıkki bu Türkiyeye de mahsus bir şey değil fakat çoğunlukta bu böyle siz ayrımcılık yapılan kesimden değilseniz annenizi babanızı tebrik etmem gerekiyor açıkcası çünkü toplumun%80 lik kısmında ne yazıkki erkekler daha ön planda maalesef. Otobüste taciz iftirasına gelecek olursak maalesef mağdur edebiyatı yaparak hem suçsuz erkekleri hem de gerçekten tacize uğrayan hemcinslerimi zor duruma düşüren art niyetli insanlar illaki vardır yok diyemiyorum maalesef ki. Ama bu durum tacize uğrama gerçeğimizi maalesef ki değiştirmiyor😕
İnanın ben de isterim ki kadınlar geceleri rahat rahat çıksın dolaşsın gezerken kafalarında kuşku olmasın ancak bu benim elimde olan bir şey değil dünyada ve ülkemizde böyle. Bende kendi adıma erkek olmanın zor olduğu bir dönem olduğunu düşünüyorum
Şöyle bi şekilde noktalamak istiyorum mevzu ki noktalancak konular değil de işte elden gelen olmayınca yürek ne desin dil ne desin. DÜNYA HASSAS KALPLER İÇİN CEHENNEMDİR derler iyi niyetliler cehennemi yaşıyor bir nevi. Elinizden gelen olmadığını biliyorum ne yazıkki benim de yok çünkü
Yazdığınız sözü sosyal medya hesaplarında kullanıyorum maalesef benim için cehennem..
Umarım cenneti de yaşarız… hayırlı geceler dilerim
İyi geceler umarım
Cevap
5Cevap
Niye erkek olarak ataerkil toplum da yaşamak zor mu geldi 😃
Sözde ataerkil bence 😂
Tecavüz konusundan ayrı olarak haklar konusunda erkek olmak git gide zorlaşıyor. Kadınn beyanı esastır ve süresiz nafaka buna örnek
Kadın olmak zor değil demiyorum ancak ataerkil dediğiniz toplumda üzerimize düşen sorumluluklar ve haklar noktasında zorlukları artıyor erkeklerin
Günümüzde erkek olmak zor. Kadın hakları diye diye kadınlar herşeyde öncelik aldı. Boşanmaya kalkıyorsun kadının sözü geçerli sen herşeyi ispat etmeye çalışıyorsun bu kadar adaletsizlik olmaz.
Maalesef öyle olmaya başladı
Bire bir yaşıyorum artık kadın hakları biz eziliyoruz lafını duymak istemiyorum daha ne kadar tepemize çıkacaklar
Kolaylıklar diliyorum :(
hangisi kolaysa hepimiz ondan olalım, türkiye'de hayat kolaylaşsın. çünkü tek değişken cinsiyetmişti.
Sırf bu ülkede değil her yerde kadin veya erkek olmak zordur.
İnsan olmak zor zanaat maalesef
Erkek olmak bence
Bence de öyle.
kadın olmak zor
Yani bence erkek olmak git gide daha zor oluyor
Her ikiside zor gibi
kadın olmak
aynen evet cok zor kadin olmak bu yobaz ülkede
Ne için zor mesela
hep baski altindadir dövülür hademe gibidir bir de analdan da yapyiorlar
@almancimuradd abi konu oraya nasıl geldi 😂
böyledir iste yobaz ülkede kadin olmak