Gündem 3 ay Bir gazeteci olsanız en son duyduğunuz haberi nasıl paylaşırdınız? Zümra526 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Şok şok şok Z. sakarlık yaparken yakalandı...😨💅😅 Bir gazeteci olsanız en son duyduğunuz haberi nasıl paylaşırdınız? Cevapla Şok Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 49% 3 ay Satışın en güzeli ön sözün çekiciliğinden veya doğuracağı meraktan oluşur. İnsanlar merak etmesin diye hemen hemen çoğu şeyi açıklarım o yüzden ben yapamam bu işi :D 1 1 Yorumla Zümra526 3 ay Evet bence de zor ama o ses efektini vermek keyifli 😅 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Gündem konusunda 14,5b cevap paylaştı. Ben şok edici manşetler şeklinde milleti gaza getiren herkesin bir şey sandığı ama hiç bir şey olmayan başlıklar atardım :D 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 3 ay Ekonomi nereye gidiyor? Tadelle çikolata 40 teleee olmuş!!! Büyük puntolarla yazarım. 1 0 Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 3 ay Taylorbswifte ne oldu durumu nasıl detaylar haberde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Başka insanların cebinde ki para ile degil. Kendi kazandigin parayla ilgilenmelisin kızım 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 35 3 ay Gündem konusunda 480 cevap paylaştı. biz haberciliği a haberden öğrendik yaparız birşeyler 1 0 Yorumla
dyrroth25 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 3 ay Biz doğruları söylerdik sonra dokuz kanaldan kovulurduk 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Gündem konusunda 379 cevap paylaştı. Çok güzel ilgi çekici bir başlık atardım 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 3 ay Gündem konusunda 389 cevap paylaştı. Maliye bakanı yeni zamları açıkladı 😄 1 0 Yorumla
BakireTaavuk Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Ben bnu haber yaparsam ihrac edılırım 😀 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Satışın en güzeli ön sözün çekiciliğinden veya doğuracağı meraktan oluşur. İnsanlar merak etmesin diye hemen hemen çoğu şeyi açıklarım o yüzden ben yapamam bu işi :D
Evet bence de zor ama o ses efektini vermek keyifli 😅
Ben şok edici manşetler şeklinde milleti gaza getiren herkesin bir şey sandığı ama hiç bir şey olmayan başlıklar atardım :D
Ekonomi nereye gidiyor? Tadelle çikolata 40 teleee olmuş!!!
Büyük puntolarla yazarım.
Taylorbswifte ne oldu durumu nasıl detaylar haberde
Başka insanların cebinde ki para ile degil. Kendi kazandigin parayla ilgilenmelisin kızım
biz haberciliği a haberden öğrendik yaparız birşeyler
Biz doğruları söylerdik sonra dokuz kanaldan kovulurduk
Taylor Swift o ne lan
Çok güzel ilgi çekici bir başlık atardım
Maliye bakanı yeni zamları açıkladı 😄
Ben bnu haber yaparsam ihrac edılırım 😀
Biraz merak uyandırıcı bir yorumla
Olduğu gibi paylaşırdım.
Doğru haber paylaşırdım
gazeteci olmak istemezdim
flaş flaş flaş
şok şok şok