Bundan 29 yıl önce Sırp barbarlar tarafından 10,000+ fazla erkek ve erkek çocuklarını öldürdüler bir çok kadına tecavüz ettiler. tüm BM karsisinda burdan benim ailemdende birçok kayıplar oldu dedem annemin dayisi kuzenleri ondan hep kötü geçer bu yill bu gün potocari anıt merkezine gittik çok çok huzunliydu
Öldüren Yahudi veya Hıristiyan, ölen Müslümansa medeni dünyanın gözü kör, kulağı sağır, dili lal oluyor. Çetnik çetelerin işareti ile oz veren Sırp takımının o pozunu web sitesinde yayınlayan FIFA Bozkurt işareti yapan bir Türk futbolcuyu faşistlikle suçluyor... Alışmayacağız! Unutmayacağız! İnsanlığa karşı işlenen her suça ce o suçu işleyenlere LANET edeceğiz!!!
06.02.2023 günü, Türkiye saati ile 04:17'de ve 13:24'de merkez üssü Pazarcık (Kahramanmaraş) ve Elbistan (Kahramanmaraş) olan Mw 7.7 ve Mw 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiştir.
Bende bu günü hiç unutmuyorum bide İsrail'in Gazze'ye savaşını asla unutmam 🥺
"Ben Avrupa'ya gittiğimde başım eğik gitmiyorum çünkü kadın, çocuk ve yaşlı öldürmedik hiçbir mabede zarar vermedik. Onlarsa bunların hepsini yaptı;Batı medeniyeti gözü önünde, Batı medeniyeti adına." -Aliya İzzetbegoviç