Erkekler iyice prenses mi oldular? 😅😅
Evet, var.
Hayır, yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler iyice prenses mi oldular? 😅😅
Kadınları koruma derneği olsa böyle bir tepki gostermezsiniz neden bu kadar yuzsuzsunuz. Erkeklerinde hukuken korunması gereken hakları varken neden işinize gelmiyor erkekleri utandirmak için işi sadece fiziksel boyuta dökuyorsunuz. İşte tamda bu yüzden erkekleri koruma derneği var.
Erkeklerin en büyük düşmanı beyinsiz olmaları. Evlenmeden önce çalışmayan, çocuklarına bakan bir eş isterler ama boşandıktan sonra nafaka vermeyeyim kadın kendi ayakları üzerinde dursun çalışsın
Ayy bu ne 😂😂😂😂 erkeklerin nesi korunacakmış 😂😂😂😂😂 erkeklerin ağzına birde emzik falan verelim bari 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ayy sabah sabah modum yerine geldi 😂😂😂😂😂
Erkeklerin dünyasında tecavüz, taciz, kadını köle olarak gören, savaş, kaos, katliam dünyasında yaşıyoruz u. la. n neyin kafası?
Cevap
13Cevap
Bazı erkeklerin bazı kadınlardan korunması gerekiyor. Johnny Depp vakasında bunu çok iyi anlamıştık zaten.
Var tabii a. Bir tane şahsiyet geliyor seninle evleniyor sonra bir bebe yapınca tak diye süresiz nafaka arıyor. Bunu bir erkek yapıyor olsa toplumda kıyamet kopardı ama kadına her şey serbest.
Tamam da çocuk sadece benim değil ki, ya da kadın bakıcı değil sonuçta annesi, bir zahmet baksın, ortaklaşa halledelim, niye sadece ben her şeyi karşılıyorum?
1k mı? 😅😅 Hangi devirde yaşıyorsun la sen? Ne 1k'sı 😅😅
O kadar azsa sorun yok zaten ama bazı ünlüler var (cem yılmaz) 10.000$ veriyor her ay yani kabaca akıldan hesap edersem 300 küsur bin
Gratis indirimin de kadınların türk kadınlarının gerçek yüzünü görüyoruz ve gerçekten türk erkekleri olarak korunmaya ihtiyacımız var bende takip edeyim
Tabi ki var derneği takip etsen ne mağduriyetler var bende üyeyim
Evli erkeklerin saçma boşanma nafakasından korunmaya ihtiyacı olduğu kesin.
Herkesi kendin gibi sanma, bazı kadınlar aşırı cadaloz oluyor.
Feminizm saçmalıkları o kadar aldı başını yürüdü ki kesinlikle erkeklerin artık daha çok korunmaya ihtiyacı var
Keisnlikle var erkekler cik magdur.
"Kadının beyanı esastır"
Nice erkeklerin hayatı kayyiyor
evet prenses olduk etek elbise alsana bana 🤗
Bazısı şiddet görüyor 😂
Yaşasın erkekizm
Adam kim bilir neler çekti
Kapatsınlar şu derneği iyice rezil olduk.
Var.
Tabii var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?