Fıtratımız gereği size göre daha zayıfız diyorlar ama bu bizim problemimiz değil ki, kimsenin canı kimseden daha kıymetli değil ama nedense olan hep erkeklere oluyor 

Korumak zorunda tabi ki de.. aslında korumak içten gelir sevdikleri için yani ben de sevdiğimi kendi canım pahasına korurum o iyi olsun yeter ki
Evet hersey karşılıklı
bir insan sırf erkek olduğu için birini korumaya zorunlu olmamalı diye düşünüyorum. koruyup korumamak kişinin vicdanıyla ilgilidir bence
Cevap
5Cevap
durum aci verici gercekten herkes kendisini korusun ya bune gercekten
Biz erkekler, ailemizi her türlü zarardan korumak zorundayız. Çünkü biz bu günler için doğduk.
Evet bu. Bu erkek olarak demek
Dünya var oldu olalı en az sorumluluk aldığınız dönemdesiniz zaten. Bari sevdiğiniz kadın için ya da aileniz için bunu yapın.
Mamuta gerek yok da bi 50 yil once her sey daha baskaymis
Sen yeterince disilsin zaten. Bir erkekle birlikte olsan daha mutlu olursun bence (hakaret degil)
Her erkek senin gibi sorumluluktan kacsa zaten cinsiyet rolu diye bir sey kalmaz ki. O zaman hemcinsinle birlikte olmaninda farki kalmaz senin icin.
Korkma yakinda her erkek senin gibi olacak
Bu olaya bağlı. Öyle bir durum gelir kadın korunmalı olur yeri gelir erkek
Erkekler ilk önce babalarının prensesi olmaktan çıksınlar
Erkek adam korur, tercihen koruyup kollamak istemeyen zaten ciddi ilişki adamı değildir. Kimseninde onun varlığına ihtiyacı olmaz.
Kimse sürekli korunma ihtiyacı hissetmez.. Yeri geldiginde koruyup kollamak erkeğin içgüdüsüdür zaten.. (Erkeğin)
Senin çevreni bilemicem canım.. Genelleme yapmak doğru olmaz.
Cümle sonuna dikkat et sadece cinsiyet anlamında erkekten bahsetmedim ben.. Sende korumak degil korunmayi tercih eden taraftasın bunu biliyoruz zaten.
Yerine göre.. Yapabileceğim bir şey varsa sakınmam.
Sevdiği kadını korumak zorunda.
Kendi hemcinslerinizden evet korumak zorundasınız
Eşini sevgilini kız kardeşini anneni vs korumak zorundasın
Erkek diyo şenlik bir durum yok yani
Phsuahauahauauuahsha al sana bombe yaparsın artık
Sahi erkekler kimi kimden koruyorlar
Erkek yine kendi hemcinsinden koruyor işte
Biraz da kadınlar bizi korusun
Demi ama 😃
Biz olmadan onlar yaşayamazlar
Yokluktan erkek hesabı açıyorlar baksana 😂
S. et bir daha benimle muhatap olamayacak biri
Değil
Tamam sen korumazsin
Değilsiniz
Bence evet.
Kendi isime sahibim , kazancim evim hersey tam ama yinede manevi olarakda olsa koruma sart
Demin işine öyle gelıyor yazan şimdı şartmı dıyor? Hm nettlik 0
No go cevap. Hayır saf degılım ; değişiksınız
Igrenc bir tutum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?