Erkeklerdeki koruma iç güdüsü?

Herkeze selam. 2.5 yıl önce eşimden ayrıldım bir kızım var. 3 ay önce bir mağazada çalışmaya başladım. Yaşadığım yer çok küçük ve iş imkanı yok. Çalıştığım yer kurumsal değil patron işletmesi ve aile şirketi. Büyük patronun oğlu ilgileniyor bizim mağazaya. Bizim sokak da var ve pavyon var 3 tane o yüzden en geç 18.30 da kapatıyoruz ortalık konsomatris ve sarhoş doluyor diye. Ben işe girdiğimden beri bana karşı bir koruma seziyorum mesela bazen ben babamı bekliyorum o beni alıyor herkes gidince yalnız kalma ben bekleyeyim diyo baban gelene kadar. Eğer müşteri varsa dükkan geç kapanacaksa sen çık diyo beni kapanışa bırakmıyor. Kızın bekler evde sen geç kalma çık diyor. İyi güzel de başkaları tarafından bu fark ediliyor arada bu sefer ben rahatsız oluyorum. Üstelik bu adam evli ve iki çocugu var. karısı da kendisi de çok zengin üç aylık çalışanı umursayacak tarzda insanlar değiller. Babamla babası çocukluk arkadaşıymış yeni ögrendik acaba ondan mı diyorum şimdi ama bence gereksiz? Sizce ne olabilir sebebi?

Erkeklerdeki koruma iç güdüsü?