Güncellemeler
1 yıl
Korkudan engellemiş beta house denen arkadaşımız..
Çocuk gibi hakaretlerinizden ne dediğiniz anlaşılmıyordu yorumunuzu kaldırdım lakin arsızlığınız diz boyu, cinayeti işleyip adam öldürmeye utanmıyor musunuz diyen birinin çelişkisine sahip olduğunuzu unutmayın ve kendinize çeki düzen verin lütfen!
Çocuk gibi hakaretlerinizden ne dediğiniz anlaşılmıyordu yorumunuzu kaldırdım lakin arsızlığınız diz boyu, cinayeti işleyip adam öldürmeye utanmıyor musunuz diyen birinin çelişkisine sahip olduğunuzu unutmayın ve kendinize çeki düzen verin lütfen!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben 7 göbek Türküm ama İsrail'i destekliyorum, bir problem mi var? 8 milyar insan arasında biji yazan ve profilinde İsrail bayrağı olan birini görünce bütün sırrı çözdüğünüzü mü sanıyorsunuz? O profil sizin fake profiliniz bile olabilir, insanları genellemekten utanmıyor musunuz? Siz burada yarım satır yazı yazdınız tüm İsrail'i destekleyenler terörist oldu bu mudur? Biraz kendinize gelin, ne yaptığınızın farkına varın.
Türk kelimesini kullanırken yanına gelecek ifadelere de ayraç kullan anonim sadece İsrail ile sınırlama imla bilgini..
Konumuza gelecek olursak, Fake olup olmadığını resimden anlayabilirsin, @can_kurt2 adlı hesaba girerek kişinin paylaşımlarına ve ona destek veren tiplerin de israil pp'sini eksik etmediğini kavrayabilirsin.
Sadece bu da değil, bu ve benzeri zihniyetteki tiplerin ısrarla israilin arkasında durma isteğini kirli zihniyetleridir, sen kirli bir zihniyete mi sahip misin ki Türk olduğunu iddia edip israili yani bebek katili bir devleti destekliyorsun?
Bir de utanmadan benim utanıp utanmadığımı sorguluyorsun, ben bebek katilleriyle aynı zihniyette miyim ki bu utancın sahibini benim gibiler de arıyorsun? Arlanmaz insansınız maalesef..
Resmi ülkesi olmayan insanları bu kadar ciddiye almayın kanka
İyi Kürtlerde vardır bence benim yengelerim kürt