Sağ duyuda kalınmalı o niraları hakeretleri atan bayrakları yakanlar ajan mosad israil rusya abd istibaratın fişeklemesi. İnsanları galeyana getirip haklıyken haksız bırakılmak istiyorlar bizi. Sonra mağduriyeti oynayacaklar sakın halk olarak bunların ağzına bal çalmayın! Çoğu fonlanıyor. Bu olaydan 1 2 gün öncesinde esad yeşil ışık açıp anlaşmaya gidilir denildiğin ekonomik sorularla yine operayon çekiliyor. Lütfen saldırmak kırma yakma gibi durumlara girmeyin şeref yoksunları bunu istiyor istedikleri verip yapmayın lütfen!
Ajanlar dolu israili iç siyasi sorunlar hepsi var. Böyle bir durumu göz ardı edemezsiniz dış kolları küçümsemeyin ne oparesyonlar çekiliyor vatan sever namaz kılar olarak karşımıza çıkıyor. Basit deģil bu mesele.
@Hdjshjdhsi siyasete girmek istemiyorum ama tek beyin ile haraket edildiğini düşünecek kadar basit düşünmeyelim. Arkada kim kimler var derinde ne var bilmiyoruz.
Kimse sokakta değil bi iki tane provakatör havlıyor onlarda ne idüğü belirsiz kişiler. Devlet tunç elini böyle kışkırtıcı kelimeler kullananların kafasına geçirmeyi de bilir o provakatörleri sahiplerinin önüne atmasınıda rahat olun.
Kanka ben kimseye düşman değilim ama bugün bilim üretemiyorum yolsuzları ve mafyayı araştırırsam öldürüyorum. Kaç şerefli polis ve asker işinden edildi biliyor musun muhtemelen biliyorsun. Vatandaş olarak kimliğinin değeri yok bu devlete hiçbir şekilde saygı duymuyorum artık sorry
Devlet düşmanı veya hükümet düşmanı değil bence tam olarak olanı söylüyorum Emin ol o ve ben gibileri bu devleti öyle bir seviyor ki aklın hayalin durur :)
Bugün Suriyelilerin bu ülkede olması hükümetin bomboş politikasından dolayı biz bu çileyi çekiyoruz hükümet isteyerek bilerek bizi Arap savaşına itekliyor!!
Ortadoğu'da bağımsız tek bir ülke olacak o da İsrail. Diğer tüm ülkeler ortak akılla yönetiliyor halklar da kimsesiz. Kendini kurtar ülkeyi bize bırakmayı düşünmüyorlar